Facebook Pixel Η εγχείρηση "πέτυχε", ο ασθενής...
| 2012-11-16 11:18:00

Η εγχείρηση "πέτυχε", ο ασθενής...

Η εγχείρηση "πέτυχε", ο ασθενής...

Μια συνέντευξη πολλά αδιέξοδα! Ο Αλαφούζος τα είπε φωναχτά για να τα ακούσει ο ίδιος. Γράφει ο Γ. Χελάκης.

Όσοι έφεραν τον Παναθηναϊκό σ΄ αυτή την κατάσταση σφυρίζουν τώρα αδιάφορα αφήνοντας έναν νεόκοπο και άπειρο παράγοντα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ναι μόνος του μπήκε ο κ. Αλαφούζος στο τριπάκι της σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Πρόβλημα του, που πίστεψε έρευνες εταιρειών με βάση τις οποίες ο κόσμος θα κατέθετε τον οβολό του. Στο σημείο αυτό η αποτυχία ήταν παταγώδης. Το ξέρει και ο ίδιος παρά την επιμονή του στο μοντέλο «λαϊκής βάσης» Λαϊκή βάση με επικεφαλής έναν εφοπλιστή και καναλάρχη ακούγεται σχήμα οξύμωρο. Κάτι έπρεπε να του πουν πάνω σ' αυτό οι εταιρείες και οι επικοινωνιολόγοι που τον συμβουλεύουν. Πρόκειται για μια ασύμβατη σχέση που ανάμεσα σε όλα τ' άλλα μέτρησε στην απροθυμία του κόσμου να συμμετάσχει στο εγχείρημα.

Ωστόσο ο νέος διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού ούτε τότε ούτε τώρα είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα πληρώσει ο ίδιος για τα σπασμένα. Δεν ήρθε σαν επενδυτής. Σαν σωτήρας την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε και πέτυχε να σώσει την υπόθεση της Ευρώπης όταν οι άλλοι ήταν εξαφανισμένοι.

Το σχέδιο για την χρηματοδότηση του Παναθηναϊκού από τον κόσμο, αποτελεί παρελθόν. Καλύτερα από όλους το ξέρει ο ίδιος. Στη συνέντευξη Τύπου είπε την αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός όπως τον ξέραμε, δεν υπάρχει. Θα διώξει ακριβούς παίκτες, θα περικόψει συμβόλαια όπου είναι δυνατό να και θα παίζει με νέα παιδιά. Απ' αυτά που έχει μπόλικα στην Παιανία κι αυτά που θα βρει μέσα στη χρονιά.

Την ώρα που ο Σαββίδης ετοιμάζει την αντεπίθεση κι ο Βιντιάδης με τον Χάρις ετοιμάζονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους οπαδούς του πως δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Ότι του χρόνου θα μοιάζει με τη φετινή ΑΕΚ.

Σε τέτοιες συνθήκες η κουβέντα για γήπεδο στο Βοτανικό είναι «νά' χαμε να λέγαμε»... Ποιος θα βρει και θα βάλει λεφτά; Οι τράπεζες στις οποίες έχει απευθυνθεί για νέο δάνειο ο Γιάννης Αλαφούζος έχουν στα χέρια τους την παράταση ζωής του διασωληνωμένου Παναθηναϊκού. Η εγχείρηση "πέτυχε" ο ασθενής κινδυνεύει να μένει στα χέρια του χειρουργού...

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags