Facebook Pixel Θα παίξουμε και μπάλα…
| 2012-11-16 11:25:00

Θα παίξουμε και μπάλα…

Θα παίξουμε και μπάλα…

Τι φωνάζουν όλοι τα τελευταία χρόνια για την Εθνική; Ότι ναι μεν παίρνει αποτελέσματα, όμως δεν παίζει μπάλα. Είναι προβλέψιμη και αργή.

Κάτι μας λέει, όμως, ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε και θέαμα. Το νέο αίμα υπόσχεται πολλά. Και συνέχεια βγαίνουν παίκτες οι οποίοι είναι σαφώς πιο γρήγοροι, αλλά και μπαλαδόροι από την προηγούμενοι γενιά. Υπάρχει μέλλον και προοπτική, λοιπόν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως. Ο Σταφυλίδης είναι σύγχρονο μπακ. Με επιθετικότητα, αλλά και σουτ από μακριά όταν χρειάζεται. Στα στόπερ υπάρχουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Παπασταθόπουλο. Νεότατοι, με θητεία στο εξωτερικό, γρήγοροι.

Τον Ταχτσίδη τον είδαμε και στην Eθνική ότι γίνεται παίκτης προδιαγραφών. Με πόδι που βγάζει ωραίες μπαλιές, μάλιστα. Μην ξεχνάμε ότι για τα χαφ έρχεται και ο Κάτσε που εντυπωσιάζει.

Στο πιο παραγωγικό κομμάτι υπάρχει ο Νίνης που θα παρουσιάσει, λογικά, σημάδια εξέλιξης στην Πάρμα, ο κοντρολαρισμένος και τεχνίτης Φορτούνης, ενώ κάποια στιγμή ίσως ανέβει και ο ταλαντούχος Φετφατζίδης.

Στην επίθεση; Ο Μήτρογλου και ο Αθανασιάδης έχουν το γκολ στο τσεπάκι. Και δεν είναι ότι τους πήραν τα χρόνια. Μικροί είναι κι αυτοί ακόμα.

Αν προσθέσουμε και ακόμα δυο, τρείς παίκτες που είναι πιο μεγάλοι, αλλά μόλις στα 26-27, όπως ο Μανιάτης που είναι πολύ αξιόπιστος για μπακ ή αμυντικό χαφ, αλλά και ο Σαμαράς με την ποιότητα στο παιχνίδι του, τότε καταλαβαίνουμε ότι η νέα γενιά παικτών υπόσχεται πολλά.

Η Eθνική μπορεί σιγά – σιγά να παίζει πια καλύτερο ποδόσφαιρο, αφού έχει ποδοσφαιριστές πιο γρήγορους, αλλά και πιο τεχνίτες σε αρκετές θέσεις…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags