16/11/12 - 14:18

Κάρα, είσαι μεγάλη ψυχάρα!

Κάρα, είσαι μεγάλη ψυχάρα!
21.635views

Ο αρχηγός της Εθνικής έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο...

Τον "άνθρωπο" Γιώργο Καραγκούνη που "κρύβεται" πίσω από τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις της Εθνικής μας Ομάδας και τις θεαματικές εμφανίσεις του στα γήπεδα ολόκληρου σχεδόν του πλανήτη, είχαν την ευκαιρία να "γνωρίσουν" τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών.

Σε αυτές τις πραγματικές δύσκολες οικονομικές στιγμές για όλους μας, πόσο μάλλον για το Θεραπευτήριο που αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, ο βραβευμένος διεθνής μας πραγματοποίησε δωρεά 10.000 ευρώ, προσφέροντας στους ανθρώπους, στη Διοίκηση και τους περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Συγκεκριμένα, το ποσό που δώρισε ο Γιώργος Καραγκούνης στο Θεραπευτήριο προέρχεται από το πριμ που του αναλογούσε ως παίκτη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για μία ακόμα πράξη ανθρωπιάς του συμπατριώτη μας Γιώργου Καραγκούνη, που ελπίζουμε να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα και για πολλούς ακόμα επώνυμους Ηλείους.

Πηγή: patris.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ