Facebook Pixel Last night a DJ… screwed our club!
| 2012-11-17 00:12:00

Last night a DJ… screwed our club!

Last night a DJ… screwed our club!

Η παράφραση του γνωστού disco hit των «Indeep» μας ήρθε στο μυαλό αναφορικά με την απόφαση της Χιμπέρνιαν, της σκοτσέζικης ομάδας, να απολύσει τον Γουίλι Ντόχερτι, τον DJ του «Easter Road», προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών στους οπαδούς των «Χιμπς»!

Αιτία για την απόλυση του Ντόχερτι ήταν το κομμάτι που επέλεξε να βάλει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ματς με την Νταντί Γ. Συγκεκριμένα, επέλεξε το «Taxman» των Beatles για να πικάρει πολύ απλά την αιώνια αντίπαλο Χαρτς για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει!

Οι στίχοι του «Taxman», τους οποίους είχε γράψει ο Τζορτζ Χάρισον, αναφέρονταν στη φοροεπιδρομή της εργατικής κυβέρνησης Γουίλσον το 1966, χρονιά που κυκολφόρησε το άλμπουμ «Revolver».

Το… αστειάκι του Ντόχερτι δεν άρεσε καθόλου πάντως στη διοίκηση της Χιμπέρνιαν, η οποία τον απέλυσε, εξηγώντας στην ανακοίνωσή της: «Η απόφαση αυτή ελήφθη εξαιτίας του ότι ο Ντόχερτι επέλεξε επίτηδες να μη σεβαστεί τις υποδείξεις μας που έγιναν πριν από τον αγώνα και καθόλη την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ γνώριζε ότι η μετάδοση ήταν ζωντανή.

Ο Ντόχερτι παραδέχτηκε ότι σκοπίμως παρέβη τις οδηγίες και δεν μας άφησε άλλη επιλογή, από το να επιληφθούμε επ` αυτού. Δεν είναι θέμα του πώς αντιλαμβάνεται κάποιος το τι είναι χιούμορ»…

Κατά σατανική σύμπτωση, λίγες μέρες μετά οι οπαδοί των Χαρτς άκουγαν την ευχάριστη είδηση ότι το επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ που θέλει να πάρει για λογαριασμό των φιλάθλων το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον ιδιοκτήτη Βλαντιμίρ Ρομανόφ πήρε την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές!

Ο χιουμορίστας DJ, σύμφωνα με τους δικούς του αισθάνεται «συντετριμμένος» από την τροπή που πήραν τα πράγματα, ισχυριζόμενος πως απλά ήθελε να κάνει ένα αστείο. Tουλάχιστον έχει την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών των «Χιμπς» που έχουν διοργανώσει διαδικτυακή καμπάνια για την επαναπρόσληψη του!

Πηγή: othersidefootball.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags