Facebook Pixel Στήριξη Μπερλουσκόνι σε όλους
| 2012-11-17 00:36:00

Στήριξη Μπερλουσκόνι σε όλους

Στήριξη Μπερλουσκόνι σε όλους

Στο Μιλανέλο βρέθηκε την Παρασκευή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να μιλήσει σε Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και παίκτες, εκφράζοντας τη στήριξη του σε όλους.

«Δεν είμαι εδώ για να βάλω τις φωνές στην ομάδα γιατί κάτι τέτοιο δεν το χρειάζομαστε αυτή τη στιγμή. Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή, θέλω να είμαι ξανά δίπλα στην ομάδα και να καλύψω όσα έχασα τα τελευταία χρόνια. Ο Αλέγκρι βρίσκεται εδώ επειδή του έχω εμπιστοσύνη. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά ας μην ξεχνάμε ότι με τον Αλέγκρι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο «Καβαλιέρε» και συνέχισε: «Η Μίλαν έχει παράδοση. Σε αυτά τα 26 χρόνια μου, η ομάδα έχει αλλάξει προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν μόνο δύο φορές. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και έχουμε καλές σχέσεις με τον προπονητή μας».


Από εκεί και πέρα, ο Μπερλουσκόνι είπε ότι «ο Ελ Σαραουί είναι ένα σοβαρό παιδί, με τα πόδια στο έδαφος αλλά θα ήταν καλύτερα αν κουρευόταν κιόλας» και σε ερώτηση για την έντονη απογοήτευση των οπαδών λόγω των πωλήσεων των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, απάντησε: «Υπάρχει πίκρα για την πώληση του Ζλάταν αλλά ήταν θέμα... μαθηματικών. Με τις πωλήσεις αυτών των δύο γλιτώσαμε 130 εκατ. ευρώ και κανείς, μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση, δε θα μπορούσε να αρνηθεί αυτές τις προτάσεις που μας έγιναν. Οι πραγματικοί οπαδοί φαίνονται στα δύσκολα! Περιμένω να δω στήριξη στην ομάδα».

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε, από εκεί και πέρα, ότι ο Ρικάρντο Μοντολίβο του θυμίζει τον Αντρέα Πίρλο, στήριξε τον Αλεσάντρε Πάτο που δυσκολεύεται απίστευτα να βρει τον καλό του εαυτό, είπε πως του αρέσει αρκετά ο Μάριο Μπαλοτέλι (δε θα αργήσουν να αρχίσουν τα μεταγραφικά σενάρια) και όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της Μίλαν ή έστω μέρος των μετοχών της, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags