Facebook Pixel ΠΑΣ και δεν τον σταματάς!
| 2012-11-17 20:15:00

ΠΑΣ και δεν τον σταματάς!

ΠΑΣ και δεν τον σταματάς!

Ο ΠΑΣ ...πάτησε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε μεγάλη νίκη στο «Βικελίδης» με 2-1! Άργησαν να ξυπνήσουν οι παίκτες του Πασιαλή που δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή. Ίλιτς και ...Ψυχογιός οι σκόρερ του ΠΑΣ, ο Γιαννιώτας η μοναδική απάντηση του Άρη.

Μετά στην ήττα από τον Λεβαδειακό όλοι περίμεναν από τον Άρη να μπει δυνατά στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους φιλοξενούμενους που είχαν πάνω από 100 οπαδούς μαζί τους, να παίρνουν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και να κάνουν το παιχνίδι του κόντρα στους «κίτρινους» οι οποίοι έδειχναν να μην έχουν κατέβει ποτέ στο ματς.

Με τέρμα το γκάζι ο ΠΑΣ

Μόλις στο 3΄ έγινε η πρώτη φάση για τον ΠΑΣ όταν το ωραίο σουτ του Ντε Βινσέντι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, με την ομάδα των Ιωαννίνων να κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Άρη. Πάντως το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 12΄ ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ, όταν η άμυνα του Άρη δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα από την περιοχή, εκείνη στρώθηκε στον άσο του ΠΑΣ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Η ανωτερότητα του ΠΑΣ συνεχίστηκε και ήταν θέμα χρόνου με την εικόνα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες, να έρθει και το 0-2. Έτσι λοιπόν στο 27΄ ο Ντε Βισέντι έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά για τον Ίλιτς, ο Ψυχογιός έκανε την προβολή για να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη!

Δεν άλλαξε ούτε με την αλλαγή

Αμέσως (29΄) ο Πασιαλής έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Κάνουλα να περνάει στη θέση του Οικονομόπουλου, ωστόσο όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά ο ΠΑΣ σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Ίλιτς όμως ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ και το 0-2 παρέμεινε. Οι γηπεδούχοι... ξύπνησαν στο τέλος του ημιχρόνου και στο 43΄ ο Αγκάνθο έκανε την λόμπα στον Φεγκρούς, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ κρατώντας το 0-2 μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Υπήρξε αντίδραση, όχι ανατροπή

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν, με τον ΠΑΣ να μπαίνει για να κρατήσει το σκορ και τον Άρη να έχει εμφανώς καλύτερη απόδοση σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Πασιαλή πίεσε και ζήτησε πέναλτι όταν ο Φεγκρούς στο 51΄ βρίσκοντας πρώτα την μπάλα ανέτρεψε στη συνέχεια τον Γιαννιώτα, αλλά ο Δελφάκης είχε άλλη άποψη και έδειξε κόρνερ.

Το γκολ όμως ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Γιαννιώτα να παίρνει τη μπάλα από τον Πάντο και στο τετ α τετ με τον Φεγκρους να πλασάρει σωστά για το 1-2. Ο Άρης προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να βρίσκει στόχο καθώς όλες οι προσπάθειες ή θα σταμάταγαν στον Φεγκρούς ή θα κατέληγαν δίπλα από την εστία του ΠΑΣ.

Τελικά το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Χριστόπουλου πήρε ένα μεγάλο «τρίποντο» στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολύ καλό ματς που είχε ρυθμό αν και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο για τον Άρη που βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+5΄ Λήξη στο ματς. Ο ΠΑΣ παίρνει μεγάλη νίκη

90΄+2΄ Ο Ντε Βινσέντι αφήνει τη θέση του στον Πατσατζόγλου

90΄ Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

86΄ Ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Φεγκρούς κρατάει και πάλι το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ

78΄ Ωραίο σουτ του Αυγενικού έξω από την περιοχή, ο Βελλίδης απέκρουσε την μπάλα.

76΄ Κίτρινη ο Αυγενικού

68΄ Κίτρινη στον Βελλίδη

64΄ Ο Καπετάνος στη θέση του Κοέλιο

63΄ Ο Αυγενικού στη θέση του Κολοβέτσιου

54΄ ΓΚΟΟΟΛ για τον Άρη με τον Γιαννιώτα να νικάει τον Φεκρους στο τετ α τετ και το ματς παίρνει φωτιά!

52΄ Για πέναλτι φωνάζουν στον Άρη, όμως ο Δελφάκης δείχνει κόρνερ/

46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

45΄+1΄ Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι σαν να μην έχει κατέβει ποτέ στο γήπεδο και το 0-2 αδικεί τον ΠΑΣ που θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα γκολ.

43΄Ο Φεγκρούς κρατάει το μηδέν, καθώς διώχνει σε κόρνερ την ωραία λόμπα του Αγκάνθο

31΄ Tρίτο γκολ για τον ΠΑΣ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ! Μετά από άλλη μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ.

29' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Κανούλας αντί του Οικονομόπουλου.

29΄ Κίτρινη ο Παπαστεριανός

27΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ! Οι Γιαννιώτες ανέβηκαν από τα δεξιά με τον Ντε Βινσέντι, εκείνος έβγαλε την μπαλιά προς τον Ίλιτς και ο Ψυχογιός που με προβολή πήγε να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

14' Κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά για μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα.

12΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο ΠΑΣ ανοίγει το σκορ στο Βικελίδης. Ο Γεωργίου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, άμυνα του Άρη δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα στρώθηκε στον Ίλιτς ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1!

Τρομερό σουτ του Ντε Βινσέντι έξω από την περιοχή του Βελλίδη και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι!

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Μιγκελ
 
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης
 
Διαιτητές: Ι. ΔΕΛΦΑΚΗΣ, Δ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Λ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags