Facebook Pixel Πιο δύσκολα τα "διπλά" στου Ρέντη…
| 2012-11-19 11:00:00

Πιο δύσκολα τα "διπλά" στου Ρέντη…

Πιο δύσκολα τα "διπλά" στου Ρέντη…

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Καθαρίζει για πλάκα και με σβηστές τις μηχανές όποιον βρίσκει μπροστά του. Ούτε ζέσταμα δεν μπορεί να κάνει στο πρωτάθλημα για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και εδώ που τα λέμε, πιο εύκολα είναι τα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα απ’ ό,τι τα οικογενειακά διπλά στου Ρέντη. Για σκεφθείτε το. Υπάρχουν πολλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν παροπλισμένους παίκτες της αξίας, ας πούμε, του Πάντελιτς;

Γιατί αυτόν δεν υπολογίζει ο Ζαρντίμ και αυτόν αντιμετωπίζουν στις προπονήσεις οι νεαροί στόπερ του Ολυμπιακού (Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου) για να γίνουν καλύτεροι.

Και μην πείτε ότι δυσκολεύονται περισσότερο στους αγώνες με επιθετικούς τύπου Γιάντση, Κατσικοκέρη ή Παπάζογλου. Εδώ σκεφτείτε ότι όταν παίζει ο Μασάντο στους βασικούς, κοτζάμ Ιμπαγάσα παίζει με τους αναπληρωματικούς. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους πρωτοκλασάτους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν είδατε στο παιχνίδι-αγγαρεία με την Κέρκυρα ποιοι ήταν στον πάγκο; Μέχρι και ο Τζιμπούρ, το πρώτο κανόνι στη Σούπερ Λίγκα, ήταν εκτός και πάλι ο Ολυμπιακός έβαζε γκολ όποτε ήθελε. Και σε αυτό το παιχνίδι ...δεν ήθελε να μοχθήσει και πολύ γιατί ακολουθεί ο "τελικός" με τη Σάλκε.

Σε αυτό το επίπεδο έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, λοιπόν. Να μη νιώθει καμία αντίσταση από τις μικρομεσαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, να μπορεί να κερδίζει εύκολα με τα "δεύτερα" και με τα "τρίτα" και να περιμένει το ...διπλό της προπόνησης για να υπάρχει ανταγωνισμός!

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλουμε και να κάνουμε λίγο πλάκα αλλά, ρε παιδιά, βλέπετε εσείς να δυσκολεύονται καθόλου οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα; Γατάκια φαίνονται όλοι οι αντίπαλοι μπροστά τους. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Πάντως, όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ στον σκύλο, αυτό μόνο καλό δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι τα περισσότερα ματς της Σούπερ Λίγκας είναι αγγαρείες για τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν βοηθάει καθόλου για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό. Και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δηλαδή, θα προτιμούσαν πιο δυνατούς αντιπάλους στην Ελλάδα για να προετοιμάζονται τουλάχιστον καλύτερα για τα ματς της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags