Facebook Pixel "Aυτά να προσέξουν"
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-20 09:12:00

"Aυτά να προσέξουν"

"Aυτά να προσέξουν"

Ρεχάγκελ και Τοπαλίδης συμβουλεύουν τον Ολυμπιακό ενόψει Σάλκε. 

Aναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στην εφημερίδα "Sportday":

"Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει πολύ καλύτερα απ΄ ό,τι έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάτσιο για να έχει τύχει απέναντι στη Σάλκε. Μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για την όλη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός συναντά τη Σάλκε σε ένα τάιμινγκ που αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι της, ωστόσο αυτό μάλλον είναι η εξαίρεση στον κανόνα, διότι γενικότερα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα καιρό τώρα. Παρ΄ όλα αυτά, αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή μέρα, έχει τις πιθανότητές του".

Εκτός από τον Ρεχάγκελ, για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Σάλκε μίλησε και ο Γιάννης Τοπαλίδης: "Αν ο Ολυμπιακός περιορίσει τον Χούντελαρ, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να πετύχει το στόχο του. Ακόμα και όταν ήταν στη Σάλκε ο Ραούλ, πάλι ο Ολλανδός ήταν το βαρόμετρο Είναι δεινός γκολτζής. Και μην κοιτάτε μόνο τον αριθμό των γκολ. Κοιτάξτε και τον συντελεστή. Έχει ασύλληπτο ποσοστό επίτευξης τερμάτων στο σύνολο των τελικών του προσπαθειών.

Είναι μία επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Παίζει κατά κανόνα με έναν φουνταριστό. Θεωρώ ότι το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός πιάσει την απόδοση που είχε στα νικηφόρα ματς με τη Μονπελιέ ή ακόμα και την εμφάνιση που έκανε στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, μπορεί να τα καταφέρει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags