Facebook Pixel Τι θα κάνει με Χακόμπο ο Σαββίδης;
| 2012-11-20 10:26:00

Τι θα κάνει με Χακόμπο ο Σαββίδης;

Τι θα κάνει με Χακόμπο ο Σαββίδης;

Πώς υποδέχθηκαν το πρωτοφανές ξέσπασμα του Ισπανού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ οι άνθρωποι και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.
 

Από την εποχή που διαπραγματευόταν με τον Ισπανό, ο επίσημος ΠΑΟΚ γνώριζε για τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του Χακόμπο. Δείγματα είχε δείξει στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα πίστευαν ότι η τρέλα του Ισπανού είναι γλυκιά.

Είχαν ένα ...άγχος μην τυχόν εμφανιστεί την περίοδο που ο Χακόμπο ήταν στον πάγκο, γι' αυτό και φρόντιζαν να του μιλούν συνεχώς. Εκείνη η περίοδος πέρασε ανώδυνα, δυστυχώς όμως για τον ΠΑΟΚ, η τρέλα του Χακόμπο έδειξε την άλλη όψη της, την πικρή σε μία εντελώς ανύποπτη στιγμή. Τότε που δεν το περίμενε κανείς και δεν υπήρχε και η παραμικρή αφορμή για να ξεσπάσει.

Τι μέλλει γενέσθαι; Ο Χακόμπο θα πληρώσει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που έχει μπει τελευταία για αδικαιολόγητες αποβολές, θα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όλοι θα περιμένουν να δείξει υποδειγματική συμπεριφορά από εδώ και στο εξής. 

Αν  ήταν άλλος στη θέση του, το πιθανότερο θα ήταν να συζητά από τώρα για τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ, όμως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του και τα τρομερά προσόντα του κάνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρούν ανεκτική στάση στην περίπτωσή του.

Μένει μόνο να φανεί ποια θα είναι και η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξοργίστηκε με όσα είδε χθες βράδυ και δεν αποκλείεται το δικό του ...ξέσπασμα στα τέλη της εβδομάδας όταν έρθει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags