Facebook Pixel Ποιους εκθέτει ο Ρότσα…
| 2012-11-20 10:00:00

Ποιους εκθέτει ο Ρότσα…

Ποιους εκθέτει ο Ρότσα…

Εδώ που τα λέμε, πάντως, αυτούς που εκθέτει πρώτους απ' όλους ο Ρότσα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση των πράσινων, είναι τους Φερέιρα, Αλαφούζο.

Τον Πορτογάλο, επειδή φάνηκε ότι η ομάδα μ' αυτόν δεν είχε επιστροφή. Ό,τι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε ο Φερέιρα κι από κάποια στιγμή και μετά δεν είχε να δώσει κάτι άλλο στον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, ήταν κι αυτός η αιτία για το πισωγύρισμα της ομάδας.

Και τον Αλαφούζο, όμως, άφησε εκτεθειμένο η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Για να μην είναι άλλη φορά τόσο επίμονος με την παραμονή ενός προπονητή. Καλό, δηλαδή, είναι να ακούει, αλλά και να έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.

 Αν ο Αλαφούζος είχε ακούσει νωρίτερα όσους τους λέγανε να διώξει τον Φερέιρα, τότε ο Παναθηναϊκός θα είχε βγει από το αδιέξοδο νωρίτερα και θα είχε περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα. Ενώ τώρα έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος.

 Όσοι ξέρανε, λοιπόν, καταλαβαίνανε ότι ο Φερέιρα ήταν καμένο χαρτί από καιρό. Και ότι ακόμα και η αλλαγή του προπονητή θα βοηθούσε τους παίκτες να τονωθούν ψυχολογικά. Κάτι που έγινε, άλλωστε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags