Facebook Pixel Γουστάρει σαν τρελός να επιστρέψει!
| 2012-11-21 15:20:00

Γουστάρει σαν τρελός να επιστρέψει!

Γουστάρει σαν τρελός να επιστρέψει!

Να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της οικογένειάς του όπως είπε, θέλει ο Σιμάο, που κάποια στιγμή θα επιστρέψει για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα!

Ο πρώην άσος των "πράσινων", που αυτό το διάστημα βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, σχολίασε μέσω της εφημερίδας "Πράσινη":

Αναλυτικά ο Σιμάο είπε:

Για τα συναισθήματα που ένοιωσε παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό από την εξέδρα: «Ήταν περίεργο να βλέπω το παιχνίδι από την εξέδρα ως οπαδός. Ήταν η πρώτη φορά που βλέπω ματς από το γήπεδο από τότε που έφυγα. Πολύ περίεργο το συναίσθημα. Ήθελα να μπω κι εγώ μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ. Επέστρεψα στην οικογένειά μου, ουσιαστικά, αφού κρατούσα επαφή με πολλούς παίκτες, τον Ζέκα, τον Κουίνσι, τον Σπυρόπουλο, τον Καρνέζη, τον Γιούρκα, σχεδόν όλους. Είμαι χαρούμενος που τους ξαναείδα».

Για το εάν έχει παρακολουθήσει άλλους αγώνες: «Δεν είχα παρακολουθήσει άλλο ματς φέτος λόγω της διαφοράς ώρας. Μόνο κάποιες φάσεις από το παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Αλλά μου είχαν πει πολλοί πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλός φέτος. Έβλεπα και τη βαθμολογία και φανταζόμουν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτό που είδα όμως στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Μια εξαιρετική ομάδα, με κατοχή μπάλας, αυτοπεποίθηση, επιθετική διάθεση που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι έφερα γούρι».

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών: «Το καλοκαίρι υπήρχαν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Έφυγαν αρκετοί παίκτες όπως εγώ και ήρθαν άλλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν καλύτερη η ομάδα πέρυσι. Υπάρχουν όμως πολλοί νεαροί. Δεν είναι δυνατόν μέσα σε μία νύχτα να προσαρμοστούν όλοι αυτοί στα νέα δεδομένα και να δέσουν μεταξύ τους. Θέλουν χρόνο για να γίνουν ομάδα και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Δώστε τους χρόνο και είμαι σίγουρος πως το μέλλον είναι δικό τους. Ήδη βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα ο Χάρης. Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά ακόμα είναι μικρός. Δεν μπορεί να μπει μέσα και να αλλάξει τα πάντα. Θέλει χρόνο και είμαι σίγουρος πως θα γίνει εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό».

Για το δικό του μέλλον: «Θέλω να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Αυτή η χώρα με αγκάλιασε. Και ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ένας σύλλογος για εμένα. Είναι κάτι ξεχωριστό. Η οικογένειά μου. Μακάρι λοιπόν η επιστροφή μου στη χώρα να γίνει νωρίτερα και να παίξω και πάλι στον Παναθηναϊκό, αν το θέλει η διοίκηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags