Facebook Pixel Δεν τον φίλησε και το έχασε...
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-22 23:16:00

Δεν τον φίλησε και το έχασε...

Δεν τον φίλησε και το έχασε...

Ρε, μπας κι έφταιγε το φιλί που δεν έβαλε το πρώτο πέναλτι ο Βιτόλο; Πικάντικος ο γνωστός - άγνωστος του sportdog στο «Ντου στα Αποδυτήρια». Διαβάστε τι γράφει για το ΠΑΟ - Μάριμπορ.

Δυο φάσεις ήταν όλα τα λεφτά στο Παναθηναϊκός - Μάριμπορ. Η μία εκεί που ο Τοτσέ «έδιωξε» πάνω στην γραμμή αλά τελευταίος αμυντικός και η άλλη στο δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού.

Και κάθεσαι και λες. Ρε, μπας και γι’ αυτό δεν το έσταξε το πρώτο ο Βιτόλο; Επειδή δεν τον φίλησε στο μάγουλο ο Σισοκό;

Την βουτάει από τα χέρια

Φοβερά πράματα μιλάμε τώρα. Χάνει ο Βιτόλο το πρώτο, σφυρίζει το δεύτερο ο διαιτητής. Πάει ο Σισοκό να πάρει την μπάλα, του λέει ο Βιτόλο «τι κάνεις εκεί, ρε μεγάλε;». Και του την βουτάει από τα χέρια.  

Ο Σισοκό, όμως, δεν είναι κάνα κορόιδο. «Εγώ θα το εκτελέσω», σου λέει. Ένα σου κι ένα μου. Τι, δηλαδή; Εργολαβία θα τα πάρεις εσύ τα πέναλτι;

«Φέρε την μπάλα», «όχι δεν στην δίνω». Έτσι πήγε το έργο. Τράβαγε από εδώ ο ένας, τράβαγε από εκεί ο άλλος, όπως τσακώνονται τα πιτσιρίκια στην αλάνα. Τελικά, κέρδισε ο Βιτόλο. Και πριν σουτάρει, πάει ο Σισοκό και του δίνει ένα φιλί. Δεν γίνονται αυτά.


Άντε να ξαναχάσει…

Κι αυτή τη φορά ο Βιτόλο ευστόχησε. Άντε, λοιπόν, να ξανακερδίσει πέναλτι από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός. Χαλάει το γούρι; Θα κάνουν δήθεν πως τσακώνονται Βιτόλο – Σισοκό, θα παίρνει την μπάλα ο Βιτόλο και ο Σισοκό θα του δίνει το φιλί της επιτυχίας. Άντε να ξαναχάσει πέναλτι ο Ισπανός, δηλαδή.


Θέλει άντερα

Να μιλήσουμε και σοβαρά, όμως. Θέλει άντερα για να χτυπήσεις και δεύτερο πέναλτι στα καπάκια, ενώ έχεις χάσει το πρώτο. Έδειξε μαγκιά ο Βιτόλο, δηλαδή. Όπως, βέβαια, και ο Σισοκό παίζει με πάθος ο άνθρωπος. Θέλει να κερδίζει η ομάδα του. Και γι’ αυτό ήθελε να το χτυπήσει αυτός. Δεν παριστάνει τον τουρίστα επειδή είναι δανεικός. Δεν είναι αδιάφορος.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έδειξε και καλά στοιχεία, όμως φάνηκαν και πάλι αρκετές από τις αδυναμίες του. Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα, πάντως, για την ψυχολογία του είναι ότι κέρδισε δεύτερο σερί παιχνίδι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags