Facebook Pixel Ο ...γραφικός και ο ...πλανητάρχης
| 2012-11-28 22:08:00

Ο ...γραφικός και ο ...πλανητάρχης

Ο ...γραφικός και ο ...πλανητάρχης

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το κύκλωμα χλευασμού που εξυπηρετεί την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, το οποίο αντιμετωπίζει τον Αλαφούζο ως τον τρελό του χωριού και τον Σάββα Θεοδωρίδη ως λογικό...
 

Βλέπω μία προσπάθεια χλευασμού και ειρωνείας από συγκεκριμένο κύκλωμα , που εξυπηρετεί την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα, όσων τολμούν να μιλήσουν για διαιτησία και απαξιώνουν το πρωτάθλημα.

Όσοι τόλμησαν και βγήκαν και είπαν ότι ο Παναθηναϊκός σφάχτηκε στα Χανιά θεωρήθηκαν ...γραφικοί από το συγκεκριμένο κύκλωμα και η απάντηση που εισέπρατταν ήταν, ότι «ποια διαιτησία , ο Παναθηναϊκός ήταν χάλια δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία».

*Πριν μερικές εβδομάδες, όποιος τόλμαγε να πει , ότι η ΑΕΚ «σφάχτηκε » στο ματς με τον Ολυμπιακό , αφού δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 0-1 και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες εισέπρατε από τους ίδιους την απάντηση «Ελα μωρέ και να το έδινε το πέναλτι θα έχανε στο τέλος, αφού έπαιζε με 10 παίκτες».

*Την ίδια στιγμή δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη με τις οποίες κατηγορούσε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για το πάθος που έπαιξε κόντρα στην ομάδα, που τον ανέδειξε, αντί να καυτηριαστούν πέρασαν στα ψιλά. Δηλαδή ο κυρ-Σάββας είχε την απαίτηση από τον Παπαδόπουλο να μην παίξει με ...πάθος(με ότι αυτό σημαίνει) στο ματς Σάλκε-Ολυμπιακός.

*Επίσης ο Αλαφούζος με τα όποια λάθη έχει κάνει ασφαλώς(δείχνοντας την απειρία του) αντιμετωπίζεται από το κύκλωμα ως ο γραφικός του χωριού, ενώ την ίδια ώρα ο Μαρινάκης αντιμετωπίζεται από τους ίδιους κάτι σαν τον ...πλανητάρχη. Κανείς δεν τολμάει να τον ...αγγίξει και όποιος τολμάει να τον κατηγορήσει για κάτι ....συνήθως έχει πρόβλημα και η φωνή του πνίγεται η δεν ακούγεται.

*Φυσικά κανείς δεν λέει ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρώτος φέτος λόγω διαιτησίας. Αυτό ούτε για αστείο δεν πρέπει να ακούγεται και όποιος το λέει κάνει κακό πρώτα στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι το «στήσιμο» στα Χανιά πρέπει να περάσει στα ψιλά και να κάνουν κάποιοι το άσπρο-μαύρο. Το μόνο, που κάνουν όλοι αυτοί είναι να εξοργίζουν τον κόσμο της ομάδας, που δεν αντέχει την κοροιδία και την αλαζονεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags