Facebook Pixel Τον «τελείωσε» ο Τζίγγερ!
| 2010-12-28 16:04:00

Τον «τελείωσε» ο Τζίγγερ!

Τον «τελείωσε» ο Τζίγγερ!

Ο Κώστας Αντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο sportdog σας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του.

Την ώρα που ο Αντωνίου διαρρεόταν ότι ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί αν θα παραμείνει στην ομάδα το Mega μετέδιδε ότι ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» έχει «τελειώσει». Και επειδή σ’ αυτό το κανάλι δεν γίνονται τέτοια λάθη, μετά από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Αντωνίου πήρε την απόφαση να φύγει.

Μία απόφαση που έχει να κάνει καθαρά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο sportdog. 

Καθώς η παραίτηση που κατέθεσε ο Αντωνίου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τζίγγερ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει σε καμία εκτίμηση τον Αντωνίου και από τη στιγμή που αυτός έθεσε θέμα εμπιστοσύνης για να παραμείνει στο πόστο του ήταν άμεσο επακόλουθο να αποτελέσει παρελθόν.  

Είναι γνωστό, άλλωστε, από το καλοκαίρι, όταν απομακρύνθηκε ο Αντωνίου από τον Παναθηναϊκό, ότι επρόκειτο για απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος θεωρούσε ότι είχε κάνει τραγικά λάθη (κατασπατάληση χρημάτων για μεταγραφές κλ.π) που στοίχησαν στον σύλλογο.  

Δεν είναι λοιπόν μόνο τα χρήματα για τις μεταγραφές που ανάγκασαν τον Αντωνίου να φύγει, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε πια καμία στήριξη από τη διοίκηση μετά και την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα. Εξάλλου, από εδώ και στο εξής οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι αυτοί που θα τρέξουν την ΠΑΕ μέχρι το τέλος της σεζόν.        

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags