Facebook Pixel Βραζιλία "καλεί" Γκερέιρο
| 2010-12-28 20:19:00

Βραζιλία "καλεί" Γκερέιρο

Βραζιλία "καλεί" Γκερέιρο

"Δεν μου κάνει και είναι προτιμότερο να συνεχίσει αλλού", είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στον Σταύρο Αδαμίδη αναφερόμενος στον Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Βραζιλιάνος με το πολωνικό διαβατήριο και τις δεκάδες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Πολωνών, πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από την ΑΕΚ κατόπιν και της επαφής που είχε ο Άρναρ Γκρέταρσον με τον εκπρόσωπό του το βράδυ της Δευτέρας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πριν τα Χριστούγεννα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη του έμπειρου αριστερού χαφ, τον Βραζιλιάνο μάνατζερ Μαρσέλο Ρομπαλίνιο και του έδωσε το "ΟΚ" να ψάξει ομάδα για τον πελάτη του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός.

Ο τελευταίος έκανε τις πρώτες επαφές με συλλόγους της Βραζιλίας και στη νέα επαφή που είχαν το βράδυ της Δευτέρας, μετέφερε στον Ισλανδό ότι η Φλαμένγκο και ακόμα μια ομάδα έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και πως οι πιθανότητες να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί τους είναι πάρα πολλές.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα και αν πιστέψουμε τα όσα μετέφερε ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο στον Άρναρ Γκρέταρσον ο Ρότζερ Γκερέιρο ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για επαναπατρισμό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags