Facebook Pixel Tάτος και Ζαραδούκας μπορούν να τον σώσουν!
| 2013-01-29 18:12:00

Tάτος και Ζαραδούκας μπορούν να τον σώσουν!

Tάτος και Ζαραδούκας μπορούν να τον σώσουν!

Ο Παντελής Ζουμπούλης γράφει στον sportdog για τις μεταγραφές του Άρη από τον Ολυμπιακό (Τάτο και Ζαραδούκα) που ίσως να αποδειχθούν σωτήριες. "Δεν μπορεί ο Γιαννιώτας".

Μία από τα ίδια για τον Άρη στην Κέρκυρα. Οσοι πίστευαν τόσο καιρό ότι το πρόβλημα ήταν το σύστημα του Αλκαράθ θα διαπίστωσαν ότι το 4-4-2 ήταν το μικρότερο πρόβλημα μπρος στα άλλα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο Ισπανός το γύρισε σε 4-2-3-1 αλλά ...τζίφος. Εβαλε παίκτη παραπάνω στο κέντρο, αλλά βελτίωση δεν είδε κανείς. Όχι ότι ο Αλκαράθ δεν έχει τις δικές του ευθύνες, αλλά το ζήτημα στον φετινό Άρη δεν είναι κανένα σύστημα. Είναι ξεκάθαρα η ποιότητα του ρόστερ του. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, μην το κουράζομαι το ζήτημα Αναλύσεις περί συστήματος, παίκτη παραπάνω στα χαφ και τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν σε μία ομάδα που στήθηκε από κανονικές συνθήκες και το έχουμε ξαναπεί ότι στον φετινό Άρη τίποτα δεν στήθηκε σωστά.

Θέμα ρόστερ είναι. Ο Τάτος ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα στην Κέρκυρα. Και ο Ζαραδούκας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει με τις πλαγιοκοπήσεις του από αριστερά. Η απογοήτευση ήταν οι άλλοι. Οι "παλιοί" και αρκετοί από τους μικρούς που δεν εξελίσσονται. Για τους πιτσιρικάδες, βέβαια, υπάρχουν ελαφρυντικά, από την άλλη όμως τέτοια
ευκαιρία δύσκολα θα ξαναβρούν.

Οσο για τους "παλιούς", είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τόσο μπορούν τόσο παίζουν. Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα έβλεπαν εντεκάδα, ας όψονται όμως οι συνθήκες φέτος που παίρνουν φανέλα βασικού.

Είναι μέτριοι παίκτες, αλλά αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δείχνουν να μην διαθέτουν εγωισμό. Ποδοσφαιρικό εγωισμό. Και φιλότιμο σε μερικές περιπτώσεις. Δεν είναι εικόνα αυτή που έδειξαν στην Κέρκυρα. Εχουν συμβιβαστεί με τη μετριότητά τους και έχουν αποδεχτεί αυτήν την κατάσταση.

Στα δια ταύτα: Ο Αρης μπορεί να ποντάρει σε συγκεκριμένα πράγματα από εδώ και μπρος για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Να είναι υγιής ο Πουλίδο για να συμμαζέψει την άμυνα, ο Τάτος να το πάρει πάνω του και μαζί με τον Αγκάνθο να σηκώσουν το βάρος της αντεπίθεσης. Να βρουν οι δύο τους έναν κώδικα επικοινωνίας. Από κοντά και ο Ζαραδούκας που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία.

Για τους υπόλοιπους, θα πρέπει να ...προσευχόμαστε κάθε Κυριακή να είναι σε ...καλή μέρα. Ακόμη και ο Γιαννιώτας. Αποδεικνύεται ότι ο μικρός ότι δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί τις ευθύνες που του φόρτωσαν φέτος, αλλά τις αποδέχτηκε ο ίδιος. Εκτός αυτού, σαν να έχει και μία έπαρση λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας φέτος, αλλά δεν είναι καλός σύμβουλος για την ηλικία του. Το ταλέντο του είναι σπάνιο. Εξαρτάται και από τον ίδιο όμως να το αξιοποιήσει. Οχι μόνο από τους άλλους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags