Facebook Pixel Κέρδισε ένα εισιτήριο για Βιέννη – για μια ακόμα μέρα
| 2013-01-31 14:51:00

Κέρδισε ένα εισιτήριο για Βιέννη – για μια ακόμα μέρα

Κέρδισε ένα εισιτήριο για Βιέννη – για μια ακόμα μέρα

Είσαι τύπος της περιπέτειας, του ρίσκου, αλλά και των ταξιδιών; Τότε ένα δωρεάν ταξίδι στη Βιέννη, με όλα σου τα έξοδα πληρωμένα και με δώρο τη συμμετοχή σε ένα διεθνές τουρνουά πόκερ είναι το ιδανικό δώρο για σένα!

 

Στο PokerLobby έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε 20 τυχερούς την ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το δώρο, μέσα από 3 πολύ απλά βήματα. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε μέχρι αύριο Παρασκευή, στις 12.00

Τι κερδίζετε; Το Paradise Poker διοργανώνει στη Βιέννη το Grand Series of Poker Live, από 12 έως 17 Φεβρουαρίου και υπολογίζει ότι για να πάει κάποιος στο τουρνουά χρειάζεται περίπου $3.000 (το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά είναι $1.500, ενώ τα υπόλοιπα θεωρούνται έξοδα μετακίνησης και διαμονής).

Αυτό ακριβώς το ποσό θα καλύψει στον νικητή του (αποκλειστικά για Έλληνες παίκτες) τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου. Κι εμείς με τη σειρά μας σου δίνουμε την ευκαιρία να παίξεις σε αυτό το online τουρνουά και να διεκδικήσεις το πακέτο των $3.000!

Με άλλα λόγια: Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας έως τις 12.00 αυτή την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, σχολίασε την παρτίδα και κέρδισε μια θέση στο online τουρνουά που χαρίζει $3.000!

Κάν'το τώρα και ίσως το επόμενο σχόλιο που θα μας στείλεις να είναι από τη Βιέννη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags