Facebook Pixel Και άλλα ...κουτσάλογα σαν τον Σο!
| 2013-03-04 20:21:00

Και άλλα ...κουτσάλογα σαν τον Σο!

Και άλλα ...κουτσάλογα σαν τον Σο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στον sportdog για τη νίκη με την ΑΕΚ που δεν είναι να πανηγυρίζουν στην Παιανία, για τον Αλ Πατσίνο του Φάμπρι και το... στοίχημα των αμυντικών για τις γκάφες.

Την μία οι «300» την αλλη το «Any given Sunday» του Αλ Πατσίνο και ο Παναθηναϊκός έκανε για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Φάμπρι έχει τον δικό του τρόπο για να «φτιάχνει» τους παίκτες, τρόπος που ξενίζει σε κάποιους και τον λένε γραφικό, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα λέει νίκη με την ΑΕΚ και όχι απλά νίκη. Η πιο άνετη νίκη που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες η ομάδα.

Και αν δεν υπήρχε η γκάφα του Πίντο-που είναι για highlight- η ΑΕΚ δεν θα είχε χάσει ούτε μία καθαρή ευκαιρία. Αυτό το πράγμα με τις γκάφες των αμυντικών του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο. Λες και έχουν βάλει στοίχημα μεταξύ τους, ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη.

Ο Σο με το κεφάλι σκόραρε με το πόδι μοίραζε πάσες και αν είναι έτσι τα κουτσάλογα καλό θα είναι να έρθουν και άλλα τέτοια στην Παιανία. Εχει γίνει ο πιο καθοριστικός παίκτης για την ομάδα και η παρουσία του δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό.
Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι σημαντική , φέρνει την ομάδα σε τροχιά play-off, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι και για να πανηγυρίζεις.

Απλά η ομάδα τώρα στο τέλος κάνει το αυτονόητο, που θα έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό. Η συνέχεια θα δείξει αν έβαλαν μυαλό στην Παιανία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags