Facebook Pixel Με Σο σώθηκε, από τα... σόου πώς θα σωθεί;
| 2013-03-18 00:50:00

Με Σο σώθηκε, από τα... σόου πώς θα σωθεί;

Με Σο σώθηκε, από τα... σόου πώς θα σωθεί;

 

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το ντέρμπι της Τούμπας, τον Δώνη, τον Γκαρσία, τον Σο αλλά κι όσα ακολούθησαν. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μπορεί να πει κάποιος ότι προς το παρόν ο Δώνης σώθηκε. Και γιατί το λέω αυτό; Επειδή το κλίμα είχε βαρύνει γι’ αυτόν από μερίδα των οπαδών από την Παρασκευή και μετά που έγινε ο χαμός με το θέμα Γκαρσία.

Μεγάλο «αλλά»

Και πάλι, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά» μετά απ’ όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα. Και μιλάω για την επίθεση που δέχθηκε όταν πήγαινε στο αυτοκίνητό του.

Η κατάσταση, δηλαδή, έχει ξεφύγει. Είναι και το πέσιμο από 40 οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια ύστερα από το φινάλε, οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από την εξέδρα πριν την έναρξη του ματς, ενώ μουρμούρες υπήρχαν και στο ημίχρονο. Όπως, βέβαια, έπεσαν συνθήματα από την κερκίδα υπέρ του Γκαρσία πριν αρχίσει το παιχνίδι.

Λύση

Μπορεί, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ να κέρδισε και ο Δώνης να ανάσανε κάπως κι αυτός αγωνιστικά και βαθμολογικά, όμως υπάρχει πρόβλημα, όπως είπαμε. Και να δούμε τι θα γίνει προσεχώς για να βρεθεί μια λύση.

Πατάει καλύτερα

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, το καθάρισε το ντέρμπι. Κι έτσι και ο Δώνης με την σειρά του πατάει πλέον καλύτερα στα πόδια του. Αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά μετά από αυτή τη νίκη.

Εκεί έγειρε η πλάστιγγα

Και, βέβαια, ρόλο στην επικράτηση του ΠΑΟΚ έπαιξε και η αποβολή του Σο στο χρονικό σημείο που έγινε. Εκεί έγειρε τελείως η πλάστιγγα. Καλύτερος, άλλωστε, ήταν ο γηπεδούχος από την αρχή, πίεζε κι έπαιζε επιθετικά, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε κλειστεί πίσω.

Το πάνω χέρι

Με το που έγινε, λοιπόν, η δεύτερη κίτρινη στον Σο, ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι πεντακάθαρα πια. Και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει και μια και δυο φορές. Φαινόταν αυτό για όποιον παρακολουθούσε το ματς.

Το μηδέν

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, που έχει παράπονα από την διαιτησία όπως δήλωσε και ο Φάμπρι, περισσότερο φάνηκε να κοιτάζει να κρατήσει το μηδέν, παρά να βγει μπροστά. Και μιλάω για όταν έπαιζε ακόμα με έντεκα.

Έχασε έδαφος

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να το παλεύει για την δεύτερη θέση, αφού κέρδισε ξανά και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε και πάλι έδαφος για την Ευρώπη… Και σημαντικό έδαφος, μάλιστα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags