Facebook Pixel Το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται και ο παπάς!
| 2013-07-09 22:02:00

Το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται και ο παπάς!

Το πολύ το κυρ ελέησον, το βαριέται και ο παπάς!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την απόσυρση ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού στην περίπτωση Αμαλφιτανό. 

Εγώ δίνω δίκιο στον Ολυμπιακό. Δεν ήμουν, βέβαια, μπροστά στις διαπραγματεύσεις να ξέρω ακριβώς τι ζητάει η Μαρσέιγ και τι δίνουν οι ερυθρόλευκοι, όμως ένα πράγμα ήταν φως φανάρι. Ότι ο Ολυμπιακός τον ήθελε τον παίκτη. Εμπράκτως, όχι στο μιλητό.

Από εκεί και πέρα, όταν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Μαρσέιγ συνέχεια ζητάει και κάτι διαφορετικό, τότε είναι λογικό κάποια στιγμή να πάρεις το καπελάκι σου και να σηκωθείς να φύγεις.

Κοντοζυγώνει…

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Πώς θα γίνει, δηλαδή; Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Τόσες βδομάδες ασχολείται ο Ολυμπιακός με τον Αμαλφιτανό. Και δώστου αφιερώματα τα σάιτ και δώστου πρωτοσέλιδα οι εφημερίδες και δώστου λεπτομέρειες τα ραδιόφωνα για την συμφωνία που κοντοζυγώνει και όπου να’ ναι «κλειδώνει». Κι έφυγε έτσι το μισό καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό ακόμα να ψάχνει παίκτη για την θέση.

Να φάει και το υπόλοιπο;

Τι να κάνει ο Ολυμπιακός, λοιπόν; Να φάει και το υπόλοιπο καλοκαίρι συζητώντας με την Μαρσέιγ; Τι νόημα έχει από την στιγμή που δεν προκύπτει συμφωνία επειδή οι Γάλλοι, όπως έχει γραφτεί κατά κόρον, στύλωσαν τα πόδια; Και αντί να ζητάνε λιγότερα, θέλουν και περισσότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όταν, άλλωστε, γίνονται παζάρια, τότε υπάρχουν και μερικοί άγραφοι κανόνες. Ο ένας πέφτει λίγο απ’ όσα ζητάει, ο άλλος ανεβαίνει κι αυτός σιγά – σιγά, κι έτσι κάποια στιγμή τα βρίσκουν και κλείνει το ντιλ. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να συζητάνε. Πουθενά δεν βγάζει.

Περί απόσυρσης

Πάει γι’ άλλα ο Ολυμπιακός, λοιπόν. Ακόμα, δηλαδή, και για επικοινωνιακούς λόγους να έγινε όλο αυτό περί απόσυρσης ενδιαφέροντος, κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Μπορεί τώρα να τσιμπήσουν οι σκληροί διαπραγματευτές Γάλλοι και να κάνουν σκόντο, μπας και τα βρούνε τελικά οι δυο πλευρές.

Να μην χάνει χρόνο

Τέλος πάντων. Καλός παίκτης είναι απ’ ό,τι λένε ο Αμαλφιτανό, όμως ούτε ο Πελέ είναι, ούτε ο Μαραντόνα, ούτε ο Εουσέμπιο. Άρα, ας κοιτάξει η Μαρσέιγ την δουλειά της, να κοιτάξει και ο Ολυμπιακός την δικιά του για να βρει άλλον καλό παίκτη και να μην χάνει τον χρόνο του. Συμβαίνουν αυτά. Και στο φινάλε, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Κι αυτό ισχύει για κάθε ομάδα που βρίσκεται σε ανάλογη θέση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags