Facebook Pixel "Οι όμιλοι, ο Κούπερ κι ο Ερνέστο"
| 2011-04-12 08:54:00

"Οι όμιλοι, ο Κούπερ κι ο Ερνέστο"

"Οι όμιλοι, ο Κούπερ κι ο Ερνέστο"

Στους λόγους που έχουν κάνει τον Μαρινάκη να στραφεί στη λύση του Κούπερ, αν δεν προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης στο συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρεται στο blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Συμφωνώ ότι ένας από τους λόγους που έκαναν τον Μαρινάκη να στραφεί στην επιλογή του Κούπερ, για την περίπτωση που στραβώσει εκ νέου το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε, ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Κάτω από το πρίσμα ότι ο Κούπερ με τον Άρη φέτος στους…αντίστοιχους ομίλους, δηλαδή του Γιουρόπα Λιγκ, είχε μία κατά κοινή ομολογία εντυπωσιακή παρουσία, βγάζοντας έξω την Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο νίκες (1-0 μέσα και 3-2 έξω), αλλά και έχοντας καλά αποτελέσματα και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια: με την Μπάγερ Λέβερκουζεν (2η στην Μπουντεσλίγκα…) 0-0 εντός και 0-1 εκτός με το γκολ της ήττας στο 88 και με τη Ρόζενμποργκ 2-0 εντός και 1-2 εκτός, με τον Άρη να ισοφαρίζει στη Νορβηγία.

• Ένας Κούπερ που μην ξεχνάμε πως έχει παίξει με την Βαλένθια σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και με την Ίντερ σε ημιτελικά και του Τσάμπιονς Λιγκ και του ΟΥΕΦΑ, άρα και οι παραστάσεις του και οι εμπειρίες του στην Ευρώπη είναι τεράστιες.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags