Facebook Pixel Δεν παίζει πουθενά!
| 2011-04-13 14:07:00

Δεν παίζει πουθενά!

Δεν παίζει πουθενά!

Ένας Θεός ξέρει πώς την πάτησε ο Χαβίτο με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και το γεγονός της μη συμμετοχής του στα παιχνίδια της. Οι Ισπανοί, πάντως, ετοιμάζονται να τον στείλουν... πίσω!

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Ντεπόρ θα περιμένουν για 15 ημέρες ακόμα να βγει η απόφαση του CAS για τον Χαβίτο και, αν μέχρι τότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα, θα τον στείλουν στον Ολυμπιακό. Την ομάδα με την οποία δεσμεύεται από το καλοκαίρι και μετά.

Διεκδικώντας, φυσικά, από τον Άρη τα χρήματα που έδωσαν για τον δανεισμό του. Δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν εύκολα τα πράγματα, πάντως, δεδομένου ότι αφενός οι "κίτρινοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πίσω τα χρήματα (έχουν και χαρτί από τη ΦΙΦΑ που τους διασφαλίζει), ούτε ο παίκτης θα καταφέρει να επιστρέψει στους αγώνες!

Ο Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και απλώς θα συνεχίσει για ένα διάστημα να δίνει κάποια φιλικά. Ακόμα και αν επιστρέψει δηλαδή ο Χαβίτο στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων", απλώς θα συνεχίσει να βρίσκεται απραξία... Πώς την πάτησε έτσι ο Ισπανός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags