Facebook Pixel Αυτοί που πιπιλίζουν το μυαλό του Σαββίδη
| 2014-03-04 16:30:00

Αυτοί που πιπιλίζουν το μυαλό του Σαββίδη

Αυτοί που πιπιλίζουν το μυαλό του Σαββίδη

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον sportdog ότι εκείνοι που πιπιλίζουν το μυαλό του Ιβάν να καβατζάρει τον Σάντος, κάποιους λόγους προσωπικούς θα έχουν...

Ό, τι θέλει λέει ο Χουμπ Στέφενς. Σουταρισμένος είναι, από την πρώτη ημέρα στη Θεσσαλονίκη ένας ξένος στον ΠΑΟΚ. Οπότε είναι το λάθος, ο απόλυτος αποπροσανατολισμός να σταματήσει κάποιος στις δικαιολογίες του Ολλανδού. Δεν ασχολείσαι μ' ό, τι λέει, ακόμα κι αν εννοεί τις φαρμακερές του.

Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει, όχι ο Ολλανδός, ο οποίος πανηγυρικά αποδείχθηκε και σε αντίθεση με τον Φερνάντο Σάντος, ότι δεν μπήκε στο νόημα. Στο τι παίζει στον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες, δηλαδή.

Λέμε τι συμβαίνει, όχι αέρα πατέρα. Λέμε τι ξέρουμε, και τι καταλαβαίνουμε. Κι αυτό που συνέβη είναι πως επρόκειτο για επιτυχία ΜΙΑ φορά για τον ΠΑΟΚ που είχε πάρει μεγάλο όνομα προπονητή από το γερμανικό πρωτάθλημα. Και ΔΕΚΑ φορές αποτυχία του ΠΑΟΚ όταν υποχρεώθηκε να τον απολύσει. Και άργησε το διαζύγιο.

Αν μπορούμε να το πούμε διαζύγιο, διότι στην πραγματικότητα δεν προηγήθηκε γάμος. Ούτε ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά την παρουσία του Στέφενς, ούτε ο προπονητής πίστεψε ότι στην ομάδα έχει παρόν, δεν βάζουμε στο λογαριασμό το μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ έχει υπαρξιακή ανάγκη να φθάσει στην υπέρβαση. Να σταματήσει να σκέπτεται, να συμπεριφέρεται και να δρα όπως έχει συνηθίσει χρόνια. Κατόπιν τούτου ήταν σωστή η επιλογή του Στέφενς, κι όχι π.χ. του Σάντος. Αυτοί που πιπιλίζουν το μυαλό του Ιβάν Σαββίδη να καβατζάρει τον Πορτογάλο προπονητή, στη θέση του Στέφενς, κάποιους λόγους προσωπικούς θα έχουν. Πιθανόν να το βλέπουν και παοκτσήδικα, μην τους καταδικάζουμε.

Πάντως, με Σάντος είναι αδύνατον ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από τη μοίρα του. Μόνον μ' έναν προπονητή που θα ποντάρει στη δυναμική του ΠΑΟΚ κι όχι να τον χρησιμοποιήσει για πάρτη του, η ομάδα μπορεί να σπάσει τα δεσμά της φουκαραδοσύνης. Να αποτινάξει τα βαλκανικά σύνδρομα της καταπιεσμένης ομάδας της περιφέρειας.

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Στέφενς ο ΠΑΟΚ. Και ο Ολλανδός, όμως, δεν είχε έρθει για να μείνει. Όσο κι αν ακούγεται τρελλό, στην σκέψη του είχε αρχίσει να κατοικεί η επιθυμία να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ποιος θα κουμαντάρει τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ με τα δυο στρατόπεδα των παικτών εν όψει του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, γράφει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags