Facebook Pixel Έκοψε την όρεξη ο μπαμπάς Παπασταθόπουλου!
| 2011-04-15 08:23:00

Έκοψε την όρεξη ο μπαμπάς Παπασταθόπουλου!

Έκοψε την όρεξη ο μπαμπάς Παπασταθόπουλου!

Ο πατέρας του Παπασταθόπουλου, Χαράλαμπος, εξήγησε γιατί είναι δύσκολο ο γιος του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για παλαιότερη δήλωσή του ότι δεν ήθελε να πάει ο γιός του στον Ολυμπιακό γιατί θα «χαθεί» και είναι καλύτερα να πάει στην ΑΕΚ, απάντησε: «Έτσι είναι ακριβώς, και καλώς δεν πήγε τότε στον Ολυμπιακό. Η μετέπειτα πορεία του τον δικαίωσε. Στον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρει ευκαιρίες».

Για τον αν υπάρχει «θέμα» με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, τόνισε: «Όχι, δεν υπάρχει. Απολύτως σίγουρα», και για το αν θεωρεί ότι θα υπάρξει πρόσθεσε: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά. Ποτέ μη λες ποτέ. Όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να αγοράσει με τόσα εκατομμύρια τον παίκτη από την Μίλαν;»

Για την περίπτωση να τον αποκτήσει ως δανεικό από τους «ροσονέρι»: «Δανεικό ναι, αλλά γιατί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μην πάει στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία;»

Για τις κρούσεις που έχει δεχθεί από άλλα πρωταθλήματα: «Υπάρχει ήδη μεγάλη ομάδα από τη Γαλλία και δύο ομάδες από την Ιταλία που θα του έδιναν το συμβόλαιο που έχει στη Μίλαν. Το οποίο είναι υψηλό και δεν ξέρω αν θα του το έδινε ο Ολυμπιακός. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν τον δίνει η Μίλαν.

Τον Ιανουάριο πήγε και τους είπε ότι αφού δεν παίζει βασικός να τον δώσουν δανεικό κάπου για να παίζει, αλλά του απάντησαν ότι μπορεί να μην ξεκινάει στο αμυντικό δίδυμο, όμως ο προπονητής τον θέλει στην ομάδα και γι αυτό βρίσκεται στον πάγκο και όχι στην εξέδρα. Ανά πάσα στιγμή όμως αυτά αλλάζουν στη Μίλαν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Για το γεγονός ότι βλέπει πολύ δύσκολα τον Σωκράτη να καταλήγει στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Όχι, δεν απαξιώνω τον Ολυμπιακό, απλά λέω τα πράγματα όπως είναι. Εμείς θέλουμε να μείνει στη Μίλαν, αλλά αν τον δώσει δανεικό το βλέπω δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Όλα όμως είναι ρευστά και αν ποτέ γυρνούσε το παιδί στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον Ολυμπιακό. Ότι αξιόλογο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Από θέμα οργάνωσης, διοίκησης, στόχων και φιλοδοξιών, χρημάτων… Η μόνη ομάδα που δεν έχει προβλήματα είναι ο Ολυμπιακός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το 2015 και αμείβεται με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως (καθαρά) συν μπόνους, ενώ σε όποια ομάδα (αν) δοθεί δανεικός θα ζητήσει το ίδιο συμβόλαιο που έχει στη Μίλαν συν τα μπόνους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags