Facebook Pixel «Η αφοσίωση έχει τα όριά της!»
| 2011-04-15 12:19:00

«Η αφοσίωση έχει τα όριά της!»

«Η αφοσίωση έχει τα όριά της!»

Ο Λούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε πως θέλει να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα του δίνει τη δυνατότητα να κατακτά πρωταθλήματα. Αν δεν είναι η McLaren, ποια είναι άραγε;..

Ο Βρετανός οδηγός εμφανίσθηκε προβληματισμένος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μέλλον του και υποστήριξε ότι δεν έχει ως όραμά του να παραμείνει για πάντα στα «ασημένια βέλη».

«Βρίσκομαι λίγα χρόνια στη Formula 1 και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να κατακτήσω νίκες και πρωταθλήματα. Αν είσαι κάπου που περνάς αρκετά καλά και είσαι ευτυχισμένος δεν χρειάζεται να πας πουθενά αλλού. Αλλά και η αφοσίωση έχει τα όριά της. Είμαι αρκετά τυχερός που βρίσκομαι σε μια κορυφαία ομάδα όπου αισθάνομαι άνετα, αλλά θέλω να κατακτήσω πρωταθλήματα», είπε ο 26χρονος «πιλότος» και πρόσθεσε:

«Πάντα διασκεδάζω τους αγώνες εδώ (σ.σ.: στη McLaren) και θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά στο τέλος της σεζόν πρέπει να κάνεις ένα απολογισμό και να δεις που βρίσκεσαι και τι έχει συμβεί. Για να είμαι ειλικρινής δεν οραματίζομαι τίποτα...».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόθεση της McLaren είναι να κρατήσει τους Μπάτον και Χάμιλτον για τουλάχιστον μια πενταετία ακόμα στο δυναμικό της…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags