Facebook Pixel Με …παρακάλια θα πάρει ευκαιρία!
| 2011-04-15 16:15:00

Με …παρακάλια θα πάρει ευκαιρία!

Με …παρακάλια θα πάρει ευκαιρία!

Με την …τύχη του τα έβαλε ο Μήτρογλου, μόλις ενημερώθηκε για την παραμονή του Βαλβέρδε. Ο Ισπανός δεν τον θέλει στην ομάδα, ωστόσο θα του δώσει ευκαιρία ως χάρη στον Μαρινάκη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όχι μόνο θα μείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα έναν χρόνο, αλλά όπως έγινε γνωστό, θα έχει και τα… κλειδιά της ομάδας. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα είναι αυτός που θα αποφασίζει πλέον για όλα. Για τους παίκτες που θα έρθουν και για τους παίκτες που θα φύγουν. Η ερώτηση είναι σε ποια κατηγορία ανήκει πλέον ο Κώστας Μήτρογλου;

Ο νεαρός επιθετικός, μόλις ενημερώθηκε για την οριστική παραμονή του Ισπανού στον πάγκο των Πειραιωτών απογοητεύτηκε. Δεν είναι κρυφό άλλωστε, πως ο Βαλβέρδε δεν τον θέλει στο ρόστερ. Πιστεύει πως είναι ένας παίκτης με ταλέντο, αλλά χωρίς εξέλιξη και …χωρίς μυαλό. Δεν του αρέσουν όσα μαθαίνει για τις εξωγηπεδικές του ασχολίες και για τις καθημερινές του νυχτερινές βόλτες. Και επειδή τον έχει ζήσει στην ομάδα, δεν θέλει να τον έχει στο ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

Ο Μήτρογλου όμως, αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα» παιδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συν των άλλων, επιθυμεί τη νέα σεζόν να έχει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Για αυτό και στην χθεσινή τους συνάντηση συζήτησαν και για το μέλλον του «Μήτρο».

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του σκύλου, ο Μαρινάκης έπεισε, μετά από…παρακάλια, τον Βαλβέρδε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Έλληνα επιθετικό. Μην φανταστείτε όμως τίποτα… τρελό. Απλά θα τον πάρει στην προετοιμασία και αν τον πείσει πως έχει αλλάξει, θα τον κρατήσει. Αλλιώς πώληση! Άλλωστε, ήδη υπάρχει το ενδιαφέρον από το εξαιρετικό και κυρίως από ομάδες της Γερμανίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags