Facebook Pixel Τώρα που έγιναν Ευρωπαίοι…
| 2011-04-16 13:14:00

Τώρα που έγιναν Ευρωπαίοι…

Τώρα που έγιναν Ευρωπαίοι…

Πιο ευρωπαϊκό στιλ θέλουν στον Ολυμπιακό, στη θέση του γενικού αρχηγού, για αυτό (όπως είχε αποκαλύψει ο σκύλος) φεύγει ο «Ράμπο». Οι διαφορές με τον Βαλβέρδε και ο… Σάββας!

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην έχουν επισημοποιήσει την αποχωρήση του Μητρόπουλου από τη θέση του γενικού αρχηγού και την παράλληλη «μετάταξη» του Κοβάσεβιτς στο πόστο του, είναι γεγονός όμως ότι ο «Ράμπο» θα αποτελέσει παρελθόν.

Μία εξέλιξη την οποία σας είχαμε αποκαλύψει από τις αρχές του Απριλίου, αν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, θέλουν ένα διαφορετικό στιλ για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς φέτος θα αγωνιστούν και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό και προκρίθηκε η περίπτωση του Ντάρκο, ενός ανθρώπου που χαίρει του σεβασμού κάθε ποδοσφαιρόφιλου σε ολόκληρη την Ευρώπη λόγω όσων έχει πετύχει στην καριέρα του, αλλά είναι και αναγνωρίσιμος.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Μητρόπουλου, εξάλλου, δεν συμβαδίζει ούτε στο ελάχιστο με το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Βαλβέρδε. Μπορεί φέτος να ήταν πιο… λάιτ από κάθε άλλη χρονιά η παρουσία του παλαίμαχου άσου στην ομάδα, ο Ισπανός όμως δεν πιστεύει στον άνθρωπο-μπαμπούλα για τα αποδυτήρια. Αυτός ήταν και ο λόγος της απομάκρυνσης του Σάββα Θεοδωρίδη από την ίδια θέση στην πρώτη θητεία του Βαλβέρδε στο Λιμάνι. Κάτι που είχε συζητηθεί και τότε…

Δεν ταιριάζουν τα χνώτα των δύο ανδρών, δηλαδή, καθώς ο Ισπανός είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και θέλει το ίδιο να ισχύει και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Το θέμα, πάντως, έχει επηρεάσει τον Μητρόπουλο τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είναι εμφανές στις προπονήσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags