Facebook Pixel "Ο πρωταθλητής κρίνεται στα πλέι οφ"
| 2011-04-17 13:09:00

"Ο πρωταθλητής κρίνεται στα πλέι οφ"

"Ο πρωταθλητής κρίνεται στα πλέι οφ"

Το χθεσινό ντέρμπι στο ΣΕΦ σχολιάζει στο σημερινό "Goal" ο Νίκος Μπουρλάκης, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος, αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει.

Για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1999-2000 ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό δύο φορές στην κανονική περίοδο και πλέον έχει το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι το τέλος της διαδρομής στα πλέι οφ... Κι όλ' αυτά έπειτα από έναν αγώνα που αποζημίωσε όσους ξενυχτήσαμε και μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε «ήρωας» (ελλείψει του τραυματία Νεστέροβιτς, του αρνητικού Σπανούλη αλλά και του Τεόντοσιτς, που έμεινε για πολλή ώρα στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου στα τελευταία λεπτά) ο Γιοτάμ Χαλπερίν.

Απ' εκεί και πέρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα δεδομένα, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα που δίνει πάντα το αβαντάζ έδρας στη μάχη για τον τίτλο, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί ο πρωταθλητής. Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα θα φανεί στους τελικούς των πλέι οφ. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και αυτό αποδείχθηκε φέτος και το είδαμε και χθες άλλωστε σ' ένα παιχνίδι που είχε εξαιρετικό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, αλλά και πολλά λάθη...

Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός όμως έδειξε όλα τα στοιχεία εκείνα που τον έχουν καθιερώσει και κυρίως ότι δεν... εγκαταλείπει ποτέ. Είναι όμως γεγονός ότι στην παράταση οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στο... χαρακτήρα του Παναθηναϊκού.

Πέραν τούτων ο Ολυμπιακός είχε με το μέρος του τις... μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες που κρίνουν τέτοιους αγώνες. Τα καταστροφικά πρώτα 100 δευτερόλεπτα του τρίτου δεκαλέπτου για τον Παναθηναϊκό έφεραν ένα «ερυθρόλευκο» σερί 11-0 και χάρισαν αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους. Κυρίως όμως ο Ολυμπιακός πήρε λύσεις από παίκτες που δεν είναι πρωταγωνιστές, προεξάρχοντος φυσικά του MVP του ντέρμπι Γιοτάμ Χαλπερίν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags