Facebook Pixel "Παπάδες" ο Αμαλφιτανό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-17 13:55:00

"Παπάδες" ο Αμαλφιτανό! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Παπάδες" ο Αμαλφιτανό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβγαλε μάτια στο χθεσινό "διπλό" της Λοριάν επί της Ρεν ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Μοργκάν Αμαλφιτανό! Μήπως πρέπει να βιαστούν στο λιμάνι;

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός (γιατί αμυντικό χαφ δεν τον λες με τίποτα...) ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη μεγάλη χθεσινή νίκη της Λοριάν επί της Ρεν στο κατάμεστο από κόσμο «Ρουτ Ντελοριαν».

Στο 1ο ημίχρονο ο Αμαλφιτανό έβγαλε 2-3 μπαλιές πάρε-βάλε στο σταρ της ομάδας, Κεβιν Γκαμεϊρο, τις οποίες ο Γάλλος επιθετικός δεν εκμεταλλεύτηκε. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι ασίστ του Αμαλφιτανό ήταν μαγικές.

Στο 2ο ημίχρονο και ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με γκολ του Στεφάν Νταλμά, αλλά είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σουπραγιέν στο 39’, ο Γάλλος μέσος συνέχισε στα ιδία επίπεδα απόδοσης.

Έτσι στο 51' με μια σέντρα αλα …Γκαλέτι από τα δεξιά βρήκε τον Γκαμεϊρο και αυτός με κεφάλια δεν αστόχησε αυτή τη φορά.

Στο 62' μετά από αλλεπάλληλα 1-2 με τον Γκαμεϊρο δέχτηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με συρτό δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ντουσέζ (έχει ακουστεί και αυτός για Ολυμπιακό) σε ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Κοκουελιν να τον νικήσει από κοντά.

Γενικά η παρουσία του Αμαλφιτανό ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό βαθμολογήθηκε και με "8" από τη φειδωλή στα νούμερα γαλλική Εκιπ. Μήπως πρέπει να βιαστούν στον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags