Facebook Pixel «Η πλάκα του... "Περπινιάδη"-Μπέου! »
| 2011-04-18 13:02:00

«Η πλάκα του... "Περπινιάδη"-Μπέου! »

«Η πλάκα του... "Περπινιάδη"-Μπέου! »

Aν τύχει ο Παναθηναϊκός να βρει τον Βόλο αντίπαλο για το εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αχιλλεύς-«Περπινιάδης» θα πάρει στους πολυμετοχικά εξαφανισμένους και το σκαλπ και τα μανταλάκια, γράφει σήμερα στο "Goal" ο Βασίλης Βέργης.

Λάθος που πανηγύρισε ο Αχιλλέας Μπέος μόλις τελείωσε το θριαμβευτικό 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού. Σωστότερα, βιάστηκε να γιορτάσει για το φινάλε μιας σεζόν, η οποία ενδεχομένως... τώρα ξεκινάει για την (σπουδαία) ομάδα του!

Ο Μπέος πανηγύρισε επειδή ο Βόλος γίνεται Ευρωπαίος και προκρίθηκε στα πλέι οφ. Επαναλαμβάνω: Βιάστηκε. Αν τελικά τερματίσει 2ος στο πρωτάθλημα, τι θα πρέπει να κάνει; Να πάει στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και να πετάξει χαρταετό... αθωότητας;

Με εννέα παίκτες τελείωσε ο Παναθηναϊκός το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό του Μπέου. Με δέκα έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο έπειτα από αποβολή του Καντέ, η οποία δύσκολα ήταν... φάουλ, όχι κόκκινη κάρτα! Πλάκα έκανε (και χθες) ο Μπέος στον Παναθηναϊκό. Με 9 οι «πράσινοι» σπάνια αντιμετώπισαν αντίπαλη ομάδα στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κι όμως, έπαιξαν κόντρα στον... Ολυμπιακό Βόλου σε ματς το οποίο δεν διεκδικούσαν τίποτα. Αν «έπαιζαν» τον τίτλο, θα τελείωναν με... επτά; Πιθανώς. Ο Μάνταλος έβλεπε τους τύπους με τα πράσινα σαν κουνούπια. Ετσι κατήντησαν τον Παναθηναϊκό οι πολυμετοχικοί. Ομάδα της σφαλιάρας!

Κι ακόμη είναι μόλις... φέτος. Πού να δείτε του χρόνου τι πλάκα έχει να τους κάνει ο... «Περπινιάδης»-Μπέος. Εντός κι εκτός γηπέδου. Οχι μόνο ιπτάμενες μπάλες κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο τερέν, αλλά και cd και dvd αν γουστάρει θα πετάει. Ποιος θα τον εμποδίσει; Ο Δημήτρης Γόντικας; Είπαμε, κασκαντέρ έχρισαν τον άνθρωπο, αλλά κάθε... δουλειά έχει τα όριά της!

Γι' αυτό σας λέω: αυτή η (πραγματικά) υπέροχη ομάδα του Βόλου δεν πρέπει να πανηγυρίζει επειδή νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό των 9 παικτών. Κι αυτό επειδή έχει μπροστά της την πρόκληση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μην τύχει μόνο το τριφύλλι να βρει τον Μπέο αντίπαλο για αυτό το εισιτήριο. Ο Αχιλλεύς-«Περπινιάδης» θα πάρει στους πολυμετοχικά εξαφανισμένους και το σκαλπ και τα... μανταλάκια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags