Facebook Pixel Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα…
| 2011-04-18 15:27:00

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα…

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα…

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόιφ δήλωσε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι προπονητής ποδοσφαίρου, εξηγώντας ότι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παρέταξε την Ρεάλ Μαδρίτης στο «el clasico», καταστρέφοντας το θέαμα.

Ο Κρόιφ διατηρεί στήλη στο «El Periodico» και φάνηκε πολύ ενοχλημένος από το αμυντικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και μάλιστα μέσα στην έδρα του, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα το φόβο του, μην τυχόν και η «βασίλισσα» δεχόταν ξανά πέντε γκολ.

«Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο το έκανε στην Μπαρτσελόνα ο ίδιος ο Μουρίνιο με τον τρόπο που έστησε την ομάδα του. Παίζοντας με επτά αμυντικούς στην έδρα του έδειξε ότι φοβήθηκε πολύ. Είναι ένας προπονητής τίτλων, όχι ποδοσφαίρου. Ή καλύτερα δεν είναι ποδοσφαιρικός προπονητής αν θέλουμε να δούμε το άθλημα σαν θέαμα, σαν διασκέδαση», έγραψε ο «ιπτάμενος Ολλανδός» και συνέχισε:

«Για πολλούς λόγους η αναμέτρηση Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μου θύμισε τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία. Εκείνη τη μέρα ντροπής για την τεχνική ηγεσία της Ολλανδίας που προσπαθούσε να καταστρέψει αντί να δημιουργήσει ποδόσφαιρο. Και έτσι συνέχισε. Αμύνθηκε, αφήνοντας μια πολύ κακή εικόνα σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει όμως κάτι περίεργο. Οι ίδιοι άνθρωποι που χειροκροτούν τώρα τον Μουρίνιο τότε είχαν θυμώσει και δικαίως με την εικόνα της Ολλανδίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags