Facebook Pixel Αστρονομική η αμερικάνικη ηλιθιότητα!
| 2011-04-19 12:06:00

Αστρονομική η αμερικάνικη ηλιθιότητα!

Αστρονομική η αμερικάνικη ηλιθιότητα!

Στο νέο blog που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις ο (Αμερικανός) Κρις Σέρινταν αναφέρεται στο lockout του ΝΒΑ και γράφει για την ικανότητα των Αμερικανών να είναι ηλίθιοι σε αστρονομική κλίμακα!

Τα playoffs του ΝΒΑ μόλις άρχισαν, οπότε θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό το θέμα εν συντομία στο άρθρο αυτής της εβδομάδος. Στις εβδομάδες που έρχονται, θα υπάρχει αρκετός χρόνος και χώρος να συζητήσουμε τι συμβαίνει εντός παρκέ.

Αυτή την εβδομάδα, θα ρίξουμε μία ματιά στο τι συνέβαινε εκτός παρκέ, επειδή είχε αντίκτυπο στο αν θα υπάρχει καν ή όχι σεζόν στο ΝΒΑ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Κι οι 30 ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ (για την ακρίβεια, είναι 29, αφού η λίγκα έχει πάρει τον έλεγχο των Νιου Όρλεανς Χόρνετς) συναντήθηκαν στο φιγουράτο ξενοδοχείο St. Regis την Πέμπτη και την Παρασκευή για να συζητήσουν την κατάσταση του ΝΒΑ, τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν, και να λάβουν μία ενημέρωση στις εργασιακές διαπραγματεύσεις με το σωματείο των παικτών, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν δηλώνει έλλειμα χρόνια τώρα, κι αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκε πως 22 από τις ομάδες της λίγκας χάνουν χρήματα και μόνο οχτώ είναι κερδοφόρες. Ισχυρίστηκε πως το ΝΒΑ έχει χάσει σε σύνολο 370 εκατομμύρια δολάρια την τρέχουσα σεζόν.

H συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags