Facebook Pixel FIFA 14: Team of the Season
| 2014-05-05 19:48:00

FIFA 14: Team of the Season

FIFA 14: Team of the Season

Η EA Sports προσθέτει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου στο Ultimate Team, σε ειδικά πακέτα!

Όσοι παίζουμε το FIFA 14 online σίγουρα λιώνουμε με τις ώρες στο Ultimate Team προσπαθώντας να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Με αφορμή λοιπόν την κάψα που έχουμε στο να παίζουμε αγώνες και να αγοράζουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες, η EA Sports ανακοίνωσε το νέο γκρουπ παικτών με την ονομασία Team of the Season για την Premier League. Πρόκειται για παίκτες που θεωρούνται οι καλύτεροι της σεζόν. Θα τους συναντήσετε εξαιρετικά σπάνια όταν αποκτάτε ένα Gold Pack. Θυμίζουμε ότι στην αρχή της χρονιάς είχε κυκλοφορήσει το πακέτο Team of the Year για το οποίο υπάρχουν ακόμη αρκετοί τέτοιοι παίκτες.

Η Team of the Season της Αγγλίας περιλαμβάνει παίκτες από τις πρώτες ομάδες της κατάταξης και…κανέναν από την Manchester United. Θα δείτε τους Cech, Hazard και Terry της Chelsea, τους Kompany και Toure της Manchester United, τον Suarez με τον Sturridge στην επίθεση κ.ο.κ.

Οι τιμές αυτών των “μπλε-χρυσών” παικτών είναι εξωπραγματικά υψηλές. Για παράδειγμα ο Rooney του Team of the Year παίζει στα 600.000-800.000 coins. Ασφαλώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πραγματικά χρήματα για τις αγορές σας. Κι εδώ είναι που η EA Sports μας “ξεβρακώνει” στην κυριολεξία. Αν σκεφτούμε ότι σε έναν αγώνα κερδίζουμε γύρω στα 400-700 coins ανάλογα το αποτέλεσμα, τα 10.000 ευρώ κοστίζουν 3 ευρώ και τα 100.000 coins…15 ευρώ! Για να αγοράσετε έναν μέσο υπερπαίκτη των 500.000 coins θα πρέπει να κερδίσετε είτε πάνω από 600 αγώνες, πράγμα που σημαίνει “κάψιμο” εγκεφαλικών κυττάρων, είτε να πληρώσετε 80 ευρώ, τιμή που ξεπερνάει ακόμα κι αυτή της αγοράς ενός video game.

Αν πραγματικά έχετε αγοράσει έστω έναν από τις φθηνότερους αυτούς παίκτες, ενδέχεται να έχετε ξοδέψει γύρω στα 100.000 coins. Όποιος το έχει κάνει παρακαλείται να αφήσει σχόλιο, κατά προτίμηση με το PSN ID του, για να του δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags