Facebook Pixel "Ο δικός μου Γολγοθάς"
| 2011-04-21 11:20:00

"Ο δικός μου Γολγοθάς"

"Ο δικός μου Γολγοθάς"

Το σκληρό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η πολιτεία απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει την τέχνη του…

Καμία προσπάθεια συμπαράστασης δεν έκαναν όλοι όσοι ευθύνονται για έναν τραυματισμό που στοίχισε την καριέρα και ολόκληρη την ζωή ενός συμπολίτη μας.

Πρόκειται για τον αγαπημένο μας κωμικό ηθοποιό, Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βιώνει μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή.

Η ιστορία ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν ο δημοφιλής ηθοποιός περνώντας με το μηχανάκι του από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Ηλία Ηλιού, εκεί όπου εκτελούνταν έργα του δήμου Αθηναίων, ξαφνικά είδε ένα δέντρο ύψους 15 μέτρων να σκάει κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι του.

Λόγω των έργων οι ρίζες του δέντρου είχαν εξασθενίσει και το κακό δεν άργησε να έρθει.

Η επίσημη γνωμάτευση των γιατρών ήταν προσωρινή απώλεια μνήμης. Μια διαταραχή που του κόστισε ολόκληρη την καριέρα του, καθώς δεν μπορούσε πλέον να αποστηθίσει μεγάλα κείμενα και κατά συνέπεια δε μπορούσε να παίξει σε θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο κ. Τσάκωνας είχε υπογράψει συμβόλαιο για την παράσταση «Τα θέλει ο Κωλοτράβας», από την οποία θα έπαιρνε 700 ευρώ την παράσταση. Σύνολο… 58.000 ευρώ, τις οποίες και έχασε!

Η ταλαιπωρία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο ίδιος απευθύνθηκε στον δήμο Αθηναίων, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τέλος στη δικαιοσύνη χωρίς ωστόσο να βρει το δίκιο του όλα αυτά τα χρόνια.

Από τηλέφωνο σε τηλέφωνο και από δίκη σε δίκη… Σήμερα, όπως τονίζει ο ίδιος στο Newstoday εάν δεν δικαιωθεί, θα προχωρήσει σε απεργία πείνας.

Aκούστε τη συνέντευξη...

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags