Facebook Pixel Θα μείνει κανένας εφοπλιστής εκτός ΑΕΚ;
| 2011-04-21 15:55:00

Θα μείνει κανένας εφοπλιστής εκτός ΑΕΚ;

Θα μείνει κανένας εφοπλιστής εκτός ΑΕΚ;

Πάει και ο εφοπλιστής Βασίλης Βιντιάδης. Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την ΑΕΚ. Εμείς, όμως, το έχουμε μία απορία.

Θα μείνει τελικά κανένας εφοπλιστής ή επιχειρηματίας που να μην δει το όνομά του στις εφημερίδες σαν υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ; Κάθε εβδομάδα βγαίνουν από ένας, δυο, οπότε σε λίγο καιρό δεν θα έχει απομείνει κανένας.

Τα πράγματα είναι απλά για την ΑΕΚ. Με τόσα χρέη που υπάρχουν, αλλά και με την οικονομική κρίση να πλήττει από τους πλουσιότερους ως τους φτωχότερους αναλογικά, είναι από δύσκολο ως απίθανο κάποιος να πάει να μπλεχτεί με την Ένωση τούτη την εποχή.

Και γιατί είναι δύσκολο όσες καλές προθέσεις κι αν έχει; Γήπεδο δεν υπάρχει για να έρχονται έσοδα. Η ομάδα θέλει τρομερή ενίσχυση. Υπάρχουν χρέη ρυθμισμένα που απαιτούν δόσεις κάθε μήνα, αλλά και οφειλές συσσωρευμένες των τελευταίων ετών.

Ποιος επιχειρηματίας θα πάει αυτή τη στιγμή να βάλει το κεφάλι του στην λαιμητόμο; Έτσι, λοιπόν, και το αναγνωστικό κοινό μπορεί να ακούει για πολλά κεράσια κάθε μέρα, όμως να κρατάει και μικρό καλάθι. Η κατάσταση για την ΑΕΚ είναι πιο δύσκολη από ποτέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags