Facebook Pixel «Ήταν σεζόν ανασυγκρότησης και όλα πήγαν καλά»
| 2011-04-22 09:49:00

«Ήταν σεζόν ανασυγκρότησης και όλα πήγαν καλά»

«Ήταν σεζόν ανασυγκρότησης και όλα πήγαν καλά»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό νιώθει ο Φρανσουά Μοντεστό, καθώς όπως δήλωσε ήταν δύσκολο να φύγει από το Μονακό μετά από έξι χρόνια.

Ο Γάλλος αμυντικός έδωσε συνέντευξη στο «nicematin.com» και εμφανίσθηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι.

Ακολουθούν αποσπάσματα:

-Πρώτος χρόνος στην Ελλάδα, πρώτο πρωτάθλημα… Δεν θα μπορούσες να αρχίσεις καλύτερα…

«Ήταν σημαντικό για μας διότι αυτή ήταν μια σεζόν ανασυγκρότησης. Ένας νέος πρόεδρος αγόρασε τον σύλλογο τον περασμένο Ιούνιο, ήρθαν στην ομάδα δεκατέσσερις νέοι παίκτες συν ο προπονητής».

-Πως βίωσες την πρώτη σου σεζόν;

«Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό, δεν είναι ποτέ εύκολο να φύγεις από ένα μέρος. Αλλά όλα πήγαν καλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, μια όμορφη πόλη, έναν μεγάλο σύλλογο που έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο και να αγωνιστώ την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Σε ποια θέση αγωνίστηκες;

«Συνήθως έπαιζα παντού. Στόπερ, δεξί μπακ αλλά κυρίως αμυντικός μέσος. Έπαιξα 25-30 ματς. Σε όσα δεν αγωνίστηκα ήταν εξαιτίας τιμωρίας ή τραυματισμού».

-Η καυτή ατμόσφαιρα των γηπέδων και το περιστατικό με τον Τζιμπρίλ Σισέ σας φόβισε;

«Έχουμε ένθερμους οπαδούς. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Είναι ένα επιπλέον όπλο για τον σύλλογο. Στην έδρα μας η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται για ένα μοναδικό κοινό. Είχα την ευκαιρία να τους δω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχαμε παίξει με τη Μονακό τη σεζόν 2004/05».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags