Facebook Pixel Η επόμενη μέρα του Άρη
| 2011-04-22 10:56:00

Η επόμενη μέρα του Άρη

Η επόμενη μέρα του Άρη

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται αλλά και το θέμα των δανεικών είναι το δίπτυχο στοιχείων για την επόμενη ημέρα του Άρη.

Η αγωνιστική σεζόν για τον Άρη έλαβε τέλος. Το παιχνίδι στην Ξάνθη απέναντι στους Θρακιώτες ήταν και το τελευταίο φετινό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τους περισσότερους έλαβε τέλος πρόωρα η φετινή κούρσα της ομάδας του Σάκη Τσιώλη μια και οι περισσότεροι υπολόγιζαν σε αυτό το καλεντάρι παρουσία στη Σούπερ Λίγκα για ακόμη 40 ημέρες.

Όπερ μεθερμηνευόμενον, παρουσία στα πλέι οφ και έξτρα έξι αγωνιστικές σε αυτό το μίνι τουρνουά. Η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου όμως επί του Παναθηναϊκού με 3-2... έσβησε κάθε όνειρο και την προσδοκία για τα πλέι οφ.

Λίγο πολύ τα πράγματα που έγιναν είναι γνωστά σε άπαντες. Από εδώ και πέρα, ο δρόμος έχει μία και μόνο κατεύθυνση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την άμεση μετάβαση στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Τι θα γίνει στο διάστημα που έρχεται; Ποιοι μένουν; Ποιοι φεύγουν είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα τα οποία χρήζουν απάντησης αλλά και διεξοδικής έρευνας.

Τα συμβόλαια που τελειώνουν

Σε μια ομολογουμένως απαιτητική χρονιά όπου έγινε... υπέρβαση στην Ευρώπη οι λύσεις στο ρόστερ της ομάδας είναι αναμφίβολα αναγκαίες.

Τα συμβόλαια που τελειώνουν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι σε καμία περίπτωση πολλά. Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα είναι δύο από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετά τον αγώνα με την Ξάνθη διεμήνυσε πως επιθυμεί να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο.

Στον αντίποδα, ο Χουάνμα με τη φετινή του παρουσία απέδειξε πως μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη εναλλακτική λύση στον πάγκο της ομάδας, μια και η θέση του Μιχάλη Σηφάκη είναι επισφαλής, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, αν και τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι κάπως ρευστά, αναμφίβολα η περίπτωση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις είναι μία από αυτές που θα απασχολήσουν στο ερώτημα «μένει ή φεύγει».

Ο φάκελος των... δανεικών!

Καστίγιο, Μπομπαντίγια και Περέιρα. Η εν λόγω «τριανδρία» παικτών αποκτήθηκαν ως δανεικοί τον Ιανουάριο προκειμένου να βοηθήσουν και συνάμα να δυναμώσουν το ρόστερ της ομάδας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπήρχαν.

Λίγο πολύ το μέλλον των παικτών αυτών είναι διαφαινόμενο. Στο συμβόλαιο του Περέιρα υφίσταται οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του δανεισμού του.

Το θέμα Καστίγιο είναι πιο... εύκολο μια και ο «Νιντέντο» δεν υπολογίζεται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ επιπρόσθετα το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς τελειώνει. Ο ίδιος παράλληλα απ(έδειξε) πως μπορεί να αποτελέσει μία λύση στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην υπόθεση του Ραούλ Μπομπαντίγια τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Κι αυτό διότι τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην Γκλάντμπαχ και το ποσό που θα επιζητήσουν οι Γερμανοί είναι δύσκολο να καταβληθεί.

Στο θέμα των επιστροφών, ο Τόνι Κάλβο αναμένεται για μία ακόμη φορά στο Χαριλάου, ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags