Facebook Pixel Αποθέωσε τον κόσμο...
| 2011-04-23 11:46:00

Αποθέωσε τον κόσμο...

Αποθέωσε τον κόσμο...

Το έχει πιάσει το νόημα ο Πάντελιτς και, καθε φορά που κάνει δηλώσεις, έχει αναφορά και στον κόσμο του Ολυμπιακού...

Ο πεπειραμένος φορ μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου, την παραμονή του στην ομάδα, αλλά και την κίνησή του να ανέβει και να πανηγυρίσει με τους οπαδούς...

Για την κατάκτηση του φετινού τίτλου: «Αυτό που υποσχεθήκαμε το προηγούμενο καλοκαίρι το κάναμε και φέραμε πίσω στον Πειραιά το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι όλοι όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό και ειδικά ο κόσμος μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές και όσοι δουλεύουν στο Ρέντη παλεύουν για το καλό του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλουμε είναι και του χρόνου να κάνουμε το ίδιο πράγμα».

Για την κίνησή του να ανέβει στην εξέδρα: «Η Θύρα 7 με είχε καλέσει να πάω πάνω στην κερκίδα και γι’ αυτό το έκανα. Τραγουδήσαμε στα ελληνικά και στα σέρβικα. Όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της γιορτής που κάναμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί μας στάθηκαν στο πλευρό μας φέτος σε όλα τα παιχνίδια. Ηταν δίπλα στα εύκολα και στα δύσκολα και είναι φανταστικοί. Τους άξιζε να τους αφιερώσω το πρωτάθλημα και ήθελα πολύ να το κάνω. Εχω πει ότι έχω ένα διαφορετικό δέσιμο με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι και αδέρφια με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Με αυτούς στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να λέω συνέχεια τα ίδια. Γράφουν ότι έχω προτάσεις και ότι συζητάω με άλλες ομάδες. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τίποτα απολύτως. Είμαι στον Ολυμπιακό και αυτό που με νοιάζει είναι μόνο η ομάδα μου και τίποτα άλλο. Εδώ θέλω να μείνω και να βοηθήσω του χρόνου να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags