Facebook Pixel "Θηριοδαμαστής ο Τίγρης, αλλά... "
| 2011-04-23 11:54:00

"Θηριοδαμαστής ο Τίγρης, αλλά... "

"Θηριοδαμαστής ο Τίγρης, αλλά... "

Σίγουρη επιτυχία θα είχε αν επέστρεφε στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, καθώς εκτός από χρήματα γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με όσα είπε ο Νικολάου.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου και πρώην πρόεδρος, μίλησε στη "Real News" σχετικά:

«Δεν είμαι υπέρμαχος της άποψης πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποτελεί τη μόνη λύση για την αναγέννηση της ΑΕΚ, μα, ναι, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος. Όχι μόνο επειδή διαθέτει χρήματα. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του.

Μπορεί να παλέψει με τα θηρία και να τα αντιμετωπίσει με επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι επί των ημερών του κατακτήθηκαν τίτλοι. Σας λέω, ωστόσο, ότι συζητώντας μαζί του, δεν μου άφησε περιθώριο να πιστεύω ότι θα ασχοληθεί σύντομα ξανά. Δεν έχει χρόνο».

Για το θέμα του γηπέδου: «Χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει μέλλον. Και με τη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν εγκλήματα. Η Πολιτεία μάς έκλεψε το γήπεδο. Σε μια νύχτα, ξαφνικά, αφαιρέθηκε από το φάκελο με τα Ολυμπιακά Εργα και η ομάδα έμεινε στον αέρα. Συμφωνώ, βεβαίως, πως ο Γιάννης Γρανίτσας δεν φέρθηκε έξυπνα, ή, αν θέλετε, εξαπατήθηκε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags