Facebook Pixel Του πλήρωσε και τα εισιτήρια
| 2011-01-05 10:41:00

Του πλήρωσε και τα εισιτήρια

Του πλήρωσε και τα εισιτήρια

Ο Ουζουνίδης πήρε Βέλλιο στην 18άδα, όχι για να τον χρησιμοποιήσει αλλά για να τον αφήσει στην Αθήνα αφού η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θεωρείται τελειωμένη. Τότε γιατί δεν έπαιρνε κάποιον άλλον; 

Ο Βέλλιος έχει «2 στα 2» με τον Ολυμπιακό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον κρατήσει στον πάγκο, μήπως κάνει πάλι τη ζημία λίγο πριν πιάσει Λιμάνι!

Εντός της ημέρας, άλλωστε, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και όλοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα συμβεί καμία «στραβή».

Όπως τον Νοέμβρη του 2009, όταν στο 93΄ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Φάληρο. Ή όπως τον περασμένο Αύγουστο στο «Καυταντζόγλειο», όταν στο 89΄ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του εναντίον των Πειραιωτών.

Παραδόξως ο Ουζουνίδης τον πήρε στην 18άδα του παιχνιδιού, αλλά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει. Ούτε καν στο τέλος, αφού στο τέλος είναι που «χτυπάει» ο 19χρονος φορ, με καθοριστικά γκολ. Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μπει για ένα διάστημα στο τέλος και να σκοράρει λίγο πριν αλλάξει φανέλα;

Αν και κάποιοι στο Λιμάνι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους γύρω από το θέμα, ο νεαρός άσος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, που έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags