Facebook Pixel Ο "πολεμικός" χορός του Ζαλόγγου
| 2011-04-25 14:22:00

Ο "πολεμικός" χορός του Ζαλόγγου

Ο "πολεμικός" χορός του Ζαλόγγου

Η ιστορία των αδειοδοτήσεων έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και μέχρι τώρα υπάρχουν θύματα...

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ευνοεί τη συνωμοσία, κάποιες ομάδες χόρεψαν και κάποιες άλλες χορεύουν ήδη το χορό του Ζαλόγγου με αποτέλεσμα στα όρια του γκρεμού, να μαίνεται ο πόλεμος.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο ηγέτης του Πανιωνίου που δέχθηκε "άκυρο" από την επιτροπή αναφορικά με την αδειοδότηση εξέδωσε ανακοίνωση με παραλήπτη τον πρόεδρο της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη, τον οποίο κατηγορεί για προσπάθεια επηρεασμού μέσω της επιστολής που έστειλε στον πρωθυπουργό!

Aναλυτικά:

«Κύριε Πηλαδακη,

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή σας προς τον Κο Πρωθυπουργό με την οποία συμφωνώ απόλυτα και θα ήθελα, εάν ποτέ ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας σαν ποδόσφαιρο όντως να εξασφαλίσει αδιάβλητη και σωστή εφαρμογή των νόμων και κανονισμών.

Πιστεύω όμως ότι μέχρι εκεί φτάνουν οι ταυτισμοί απόψεων. Διότι εσείς δεν ζητάτε πραγματικά την σωστή εφαρμογή των νόμων. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά το περιεχόμενο του φακέλου του Πανιωνίου και έχετε αρκετή πείρα και εμπειρία να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν και λογικό μια ομάδα από τον Γεναρη και ύστερα να έχει πληρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρω σε μισθούς, πριμ κλπ και να έχει αφήσει ανεξόφλητα 11,000 περίπου Ευρω σε ποδοσφαιριστές με κίνδυνο να μείνει χωρίς αδειοδότηση.

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά πως ο κανονισμός προβλέπει ρητά ότι στην θέση της βεβαίωσης του ποδοσφαιριστή μπορεί ο Ορκωτός να βεβαιώσει ότι έγινε η σχετική εξόφληση από τα παραστατικά που επιθεώρησε.

Είμαι τέλος σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι η σχετική βεβαίωση έχει γίνει στην έκθεση του Ορκωτού.
Εάν λοιπόν κάποιος επιθυμεί την σωστή και πιστή εφαρμογή των νόμων αυτός είναι ο Πανιώνιος. Οι δικοί σας πόθοι είναι μάλλον να μην γίνει σωστή εφαρμογή, ώστε από την πίσω πόρτα να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που δεν κάνατε στους αγωνιστικούς χώρους. Την παραμονή στην κατηγορία.

Ίσως τώρα εξηγείται ο φανατισμός ορισμένων κυρίων στην συζήτηση της εισήγησης τους στην πρωτοβάθμια επιτροπή. Την πραγματική εξήγηση βέβαια μόνο αυτοί την γνωρίζουν.

Από καιρό πάντως φωνάζετε για την αδειοδότηση οπότε ίσως ξέρατε πολύ νωρίτερα το τι περίεργες διαβουλεύσεις και διεργασίες θα γινόντουσαν.Αποδεικνύεται και λάθος η θέση μας στην Σουπερ Λιγκα για την τοποθέτηση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούνε. Διότι έτσι ανοίγει η όρεξη σε ομάδες σαν και σας να ζητάτε μέσω των επικλήσεων του Πρωθυπουργού την άδικη και μεροληπτική απόφαση δικαιοδοτικών οργάνων υπέρ σας.

Την Πέμπτη που θα συζητηθεί το θέμα στην ΕΠΟ θα παρέμβουμε υπέρ των θέσεων της ΕΠΟ. Έτσι δεν θα έχετε κανένα πλέον κίνητρο να επικαλείσθε Πρωθυπουργικές ή άλλες επεμβάσεις.Ζήτω το μεγαλείο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και όλων των διαπλοκών του.

Γεράσιμος Βεντούρης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags