Facebook Pixel Αποτυχία μεν, Τσιώλης δε…
| 2011-04-25 16:10:00

Αποτυχία μεν, Τσιώλης δε…

Αποτυχία μεν, Τσιώλης δε…

Ο Άρης ολοκλήρωσε την χρονιά με τον χειρότερο τρόπο, ωστόσο είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που απέτυχε φέτος και δεν έχει γκρίνιες. Ο Τσιώλης, οι μεταγραφές κι η επόμενη μέρα.
 

Η φετινή χρονιά για τον Άρη ήταν περίεργη και τελικά αφήνει μία… γλυκόπικρη γεύση. Η σεζόν ξεκίνησε με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο και ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Τσιώλη, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε κάνει ένα… πέρασμα από τον πάγκο του συλλόγου και ο Μιχαλήτσος.

Οι «κίτρινοι» έκαναν μία λαμπρή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου τελικά αποκλείστηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο έχουν να θυμούνται μερικά υπέροχα βράδια. Εκείνο της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ νίκης μέσα στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, τη νίκη επί των «ροχιμπλάνκος» εντός έδρας, αλλά και τα παιχνίδια με την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως η πορεία τους ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Ο Άρης είχε πάρα πολλά «σκαμπανεβάσματα» και δεν είναι τυχαίο πως λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, στο ένα ματς πήγαινε για να «κλειδώσει» την παραμονή και στο επόμενο με στόχο τα πλέι οφ.

«Αλλοπρόσαλλη» πορεία για μία ομάδα στην οποία έγιναν πολλά λάθη τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο. «Από τα λάθη όμως μαθαίνεις», λέει μία παροιμία, την οποία φαίνεται πως γνωρίζουν πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη.

Οι «κίτρινοι» μπορεί να τερμάτισαν έκτοι και να έμειναν έτσι εκτός πλέι οφ, που ήταν και ο στόχος της φετινής χρονιάς, ωστόσο κανείς δεν γκρινιάζει. Αντίθετα, όλοι είναι ήρεμοι πλέον και αισιοδοξούν για την επόμενη ημέρα, η οποία τους βρίσκει με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας σκόρπισαν χαμόγελα αισιοδοξίας τόσο στον κόσμο όσο και στην διοίκηση του συλλόγου και όλοι ελπίζουν πως τη νέα περίοδο θα είναι ακόμα καλύτεροι.

«Άρη θυμήσου, μια ζωή μαζί σου», τραγουδούσαν οι οπαδοί μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη, όταν και ήξεραν πως η ομάδα είχε μείνει εκτός πλέι οφ. Αυτό που είχαν δει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο τους άρεσε και θέλουν να το δουν και του χρόνου.

Ξέρουν πως με τον Τσιώλη μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό. Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός ξέρει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, για αυτό και έχει ζητήσει μόλις τρεις μεταγραφές.

Έναν επιθετικό, ένα στόπερ και την παραμονή του Καστίγιο. Αν βέβαια πουληθεί κάποιος παίκτης, για παράδειγμα ο Σηφάκης, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί επάξια. Χρόνος υπάρχει, ηρεμία υπάρχει και μετά την «χρυσή» πώληση του Κόκε, υπάρχουν και κάποια χρήματα.

Τα τρία αυτά «συστατικά», γεμίζουν με αισιοδοξία τους «κίτρινους» για την επόμενη μέρα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags