Facebook Pixel "Στην καλή μας μέρα, κερδίζουμε την ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 08:59:00

"Στην καλή μας μέρα, κερδίζουμε την ΑΕΚ"

"Στην καλή μας μέρα, κερδίζουμε την ΑΕΚ"

Για όλους και για όλα ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Φως»:

Για το πριμ:

«Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα τώρα, δεν είναι προς δημοσίευση αυτά πριν από τον τελικό. Άλλωστε τα πριμ έχουν προβλεφθεί στο συμβόλαιο κάθε παίκτη. Υπάρχει πριμ κατάκτησης Κυπέλλου που έχει από πριν προβλεφθεί».

Για το αν είναι αισιόδοξος:

«Γιατί να μην είμαι; Έχει δείξει ο Ατρόμητος ότι στην καλή του μέρα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες ομάδες ως ίσος προς ίσο. Η ομάδα μας έχει ποιότητα, αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να σηκώσει το κύπελλο».

Για τα εισιτήρια:

«Έχουν φύγει χιλιάδες εισιτήρια ήδη, μόνο τα ακριβά δεν εξαντλήθηκαν ακόμα, αλλά θα φύγουν και αυτά. 12.000 εισιτήρια θα τα δώσει ο Ατρόμητος» .

Για το αν θα ζητήσουν και άλλα:

«Έχουμε μια καβάτζα να ζητήσουμε άλλες 2.000, έχουμε αυτή τη δυνατότητα, θα δούμε πως θα πάει η κίνηση και αναλόγως θα πράξουμε».

Για το που ποντάρουν για το κύπελλο:

«Στην δίψα που έχουμε ως πρωτάρηρες. Τέτοια ματς αρκετές φορές κρίνονται στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Και η ΑΕΚ βέβαια είναι χρόνια μακριά από τίτλους, όμως εμείς ως πρωτάρηδες το θέλουμε πιο πολύ».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει όπως πάει η ελληνική οικονομία. Αλληλένδετα είναι αυτά. Πάντως οι ομάδες που ανέφερες (Εθνικός, Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής) είχαν στο παρελθόν διοικήσεις που έκαναν αλόγιστες κινήσεις και σπατάλες. Εγώ ποτέ δεν θα υποθηκεύσω το μέλλον του Ατρόμητου με ανοίγματα που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά. Στον Ατρόμητο πάμε ως εκεί που φτάνουν οι δυνάμεις μας».

Για το ποιες ομάδες πρέπει να πάρουν την θέση των ομάδων που θα υποβιβαστούν:

«Από τη στιγμή που στη Σούπερ Λίγκα φέτος ανταγωνίστηκαν ομάδες που δεν πληρούσαν τα κριτήρια, είχαν απλήρωτους παίκτες, χρέη κλπ ήδη το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει νοθευτεί. Άλλες ομάδες πλήρωναν της υποχρεώσεις του και άλλες δεν τις πλήρωναν και έκαναν μεταγραφές σε βάρος ομάδων που είχαν συνέπεια.

Αυτός που πλήττεται λοιπόν είναι ο άμεσος ανταγωνιστής στην ίδια κατηγορία. Και όχι οι ομάδες της Β Εθνικής. Κατά τη δική μου άποψη λοιπόν πρέπει τις θέσεις των ομάδων που δεν θα πάρουν αδειοδότηση να της πάρουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όχι της Β’ Εθνικής. Δηλαδή οι ομάδες που ανταγωνίστηκαν τις ασυνεπείς ομάδες στην ίδια κατηγορία.

Από ηθικής πλευράς αυτό είναι το δίκαιο. Όμως ο ΚΑΠ λέει κάτι άλλο. Λέει να ανέβουν οι επιλαχούσες ομάδες από τη Β’ Εθνική. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον ΚΑΠ, διότι το πρωτάθλημα διεξάγεται με κάποιους κανόνες. Εν πάση περιπτώσει, θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα».

Για το πώς νιώθει που είναι κάτω από την ΑΕΚ στην βαθμολογία που ενώ χρωστάει κάνει μεταγραφές:

«Υπάρχει νόθευση πρωταθλήματος και δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός. Ακούμε τόσα χρόνια λόγια, θεσμικό πλαίσιο υπάρχει, το θέμα είναι να εφαρμοστεί. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία».

Για την ευκαιρία του τελικού:

«Ο τελικός είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Περιστέρι και για τον Ατρόμητο, όχι μόνο για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο, έναν τίτλο, και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτός ο τελικός είναι μια ευκαιρία να αποτελέσει το έναυσμα για τη συσπείρωση του κόσμου του Περιστερίου γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος θα γιγαντώσει αυτή την ομάδα τα επόμενα χρόνια, ο κόσμος δίνει τη δύναμη. Ήδη τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πρωτόγνωρα, θα έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι του ΟΑΚΑ μπλε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags