Facebook Pixel Έρχεται με χίλια στον Ολυμπιακό ο Καμενί!
| 2011-04-28 07:54:00

Έρχεται με χίλια στον Ολυμπιακό ο Καμενί!

Έρχεται με χίλια στον Ολυμπιακό ο Καμενί!

Kαι λόγω Βαλβέρδε και λόγω Τσάμπιονς Λιγκ. Το δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ισπανία. Πόσο τον κοστολογεί η Εσπανιόλ; 

«Δεν ξέρω τίποτα για επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το εξής: πρώτα μιλάνε οι δύο ομάδες μεταξύ τους, διαπραγματεύονται και αν έρθουν σε συμφωνία ή είναι πολλές οι πιθανότητες να γίνει αυτό, τότε θα με ενημερώσει η Εσπανιόλ και εγώ θα εξετάσω την περίπτωση», τόνισε αρχικά στην "Sport" για να συνεχίσει αναφερόμενος στον Βαλβέρδε:

«Έχω πολύ καλή ανάμνηση από τον Βαλβέρδε από τις δύο σεζόν που συνυπήρξαμε στην Εσπανιόλ. Αν είναι αλήθεια ότι με θέλει, τότε είναι τιμή για μένα. Είναι μεγάλος προπονητής και το απέδειξε ξανά κερδίζοντας και πάλι τον τίτλο στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Βαρκελώνη.

Από αθλητικής άποψης αλλά και από το γεγονός ότι η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί εδώ. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και θα παίξει στο Champions League και γνωρίζοντας καλά τον Βαλβέρδε ξέρω ότι θα έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία».

Όσο για το αν εκφράζει ο Ολυμπιακός; «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Το να θέλω να κάνω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου προς το ανώτερο επίπεδο είναι φυσιολογικό και νομίζω ότι το επιθυμεί κάθε παίκτης. Περνάω καλά στην Εσπανιόλ, είναι μία ομάδα που με καλύπτει, όμως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ επιπέδου Champions League και θα συζητούσα οποιαδήποτε πρόταση. Όποιος με θέλει όμως, πρέπει να έρθει σε επαφή με την Εσπανιόλ».

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο παίκτης κοστολογείται στα 2,5-3 εκ. ευρώ λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags