Facebook Pixel "Ούτε για Χιμένεθ, ούτε για Αρμεντέρος"
| 2011-04-29 07:42:00

"Ούτε για Χιμένεθ, ούτε για Αρμεντέρος"

"Ούτε για Χιμένεθ, ούτε για Αρμεντέρος"

Ο μάνατζερ του προπονητή της ΑΕΚ και του Αργεντινού μέσου της Σεβίλλης βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά όχι για να κάνει κάποια διαπραγμάτευση με την Ένωση. Απλά ήρθε για να δει τον τελικό του Κυπέλλου...

Το δήλωσε στην εφημερίδα "Εξέδρα":

Για τον Χιμένεθ:

«Βρίσκομαι στην Αθήνα και θα φύγω τη Δευτέρα. Ήρθα για τον τελικό του κυπέλλου. Δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάποιο θέμα τούτη την περίοδο με τον κ. Χιμένεθ. Και πρέπει να πω σ’ αυτό το σημείο ότι δεν έχουμε ορίσει κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα στην χώρα σας και στις ομάδες σας, αλλά σε εμένα δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα από τον κ. Χιμένεθ ή από κάποιον που να εκπροσωπεί την ΑΕΚ».

Για τον Αρμεντέρος:

«Για τον Αρμεντέρος το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως κατά 99% τη νέα σεζόν δεν θα παίζει στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις από ισπανικές ομάδες, αλλά και από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σεβίλλη και θα το συζητήσουμε μαζί της. Αλλά είναι νωρίς ακόμη.

Δεν θα μείνει στη Ράγιο, οπού παίζει δανεικός, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Θεωρώ ότι ούτε η ΑΕΚ , αλλά ούτε και ο Άρης έχουν τα χρήματα που απαιτούνται για να έχουν στο ρόστερ τους τον Εμιλιάνο. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί από την Ελλάδα να τον αποκτήσει και πάλι όμως η πρώτη μας επιλογή δεν θα είναι η Ελλάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags