Facebook Pixel "Μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού"
| 2011-04-29 08:15:00

"Μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού"

"Μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού"

"Θα είμαι έτοιμος", δηλώνει ο Χαβίτο για το γεγονός ότι θα ξεκινήσει προετοιμασία στον Πειραιά με μισό χρόνο χωρίς αγώνες στα πόδια του.

«Από υγεία είμαι καλά… ψυχολογικά δεν είμαι κα ιστην καλύτερη φάση, αφού υπάρχουν εμπόδια και δεν μπορώ να παίξω στην Ντεπορτίβο. Φαίνεται πολύ δύσκολο να αγωνιστώ με την ομάδα, αλλά έχω μια μικρή ελπίδα μήπως αλλάξει κάτι και βγει η απόφαση από το TAS», δήλωσε αρχικά στον "Γαύρο" και συνέχισε:

«Εδώ λένε ότι ευθύνεται ο Άρης και πράγματι αυτό πίστευα και εγώ και ήμουν εκνευρισμένος με τους χειρισμούς που έγιναν. Έπειτα όμως περίμενα ότι η FIFA θα βγάλει μία γρήγορη απόφαση και θα με δικαιώσει. Αυτό δεν έγινε και έχουμε φτάσει στο αθλητικό δικαστήριο. Ειλικρινά δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, όμως όλα λειτούργησαν εναντίον μου».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα στην παρούσα φάση: «Δεν μπορώ να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο. Θα μείνω εδώ, θα συνεχίσω κανονικά να προπονούμαι με την ελπίδα ότι θα έχω ένα καλό νέο τις επόμενες μέρες. Θα εξαντλήσω και την παραμικρή πιθανότητα να αγωνιστώ στην ομάδα. Δεν μπορώ να φύγω από εδώ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για την παραμονή Βαλβέρδε: «Είναι πολύ καλό που έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι ένα επιπλέον ατού για τον Ολυμπιακό. Ξέρει την ομάδα και τις ανάγκες της και του αρέσει να φτιάχνει ομάδες που συνδυάζουν το θέαμα με την ουσία».

Για τον κόσμο που ανησυχεί για την αγωνιστική του απραξία: «Να είναι ήρεμος ο κόσμος του Ολυμπιακού και να ξέρει ότι θα είμαι πανέτοιμος για την νέα σεζόν. Μου λείπουν οι αγώνες, αλλά προπονούμαι κανονικά. Θα μπω δυνατά από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα μπω δυνατά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα τα δώσω όλα για την ομάδα.

Η κατάκτηση τίτλων είναι υποχρέωση και ευχαρίστηση για όσους παίζουν στον Ολυμπιακό. Επιπλέον πρόκληση είναι η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε ο Χαβίτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags