Facebook Pixel "Δεν πούλησα ψευτολαϊκισμό στον κόσμο του Ολυμπιακού"
| 2011-04-29 15:32:00

"Δεν πούλησα ψευτολαϊκισμό στον κόσμο του Ολυμπιακού"

"Δεν πούλησα ψευτολαϊκισμό στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Ο Νικοπολίδης δεν αναφέρθηκε μόνο στο θέμα του διαδόχου του στον Ολυμπιακό. Μίλησε ακόμη για τον Κόκκαλη, τον Μαρινάκη, αλλά και το στοίχημά του να κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχωρεί αυτή την ώρα ο Νικοπολίδης στον "Novasport FM":

"Είχα πει στον κ.Κόκκαλη ότι θα σταματήσω πέρσι, αλλά με έπεισε να μείνω. Μου είχε προτείνει, μάλιστα δύο ρόλους στην ομάδα για να παραμείνω από άλλο πόστο. Και από τον κύριο Μαρινάκη μου ζητήθηκε να μείνω, ώστε να βοηθήσω σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Έμεινα γιατί έβλεπα και τη δυναμική της νέας ομάδας, άρχισε να στρώνει με την έλευση του κ.Βαλβέρδε και τελικά δικαιώθηκα, αν και δεν αγωνίστηκα πολύ φέτος".

"Η καριέρα μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πήγα από 18 χρονών από μια μικρή ομάδα σε μια μεγάλη για να κάνω καριέρα. Ο Παναθηναϊκός ήταν σχολείο για μένα. Εκεί μεγάλωσα. Όταν πήρα την απόφαση να πάω στον Ολυμπιακό ήξερα τι συμβαίνει. Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Το πρόβλημά μου ήταν το πως να κερδίσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Βέβαια, τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πει κάτι άσχημο για αυτούς, ποτέ δεν ειρωνεύτηκα. Ο μόνος μου στόχος ήταν να κερδίσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Υπήρχαν δύο τρόποι. Να πουλήσω ψευτολαϊκισμό, που ήταν ο εύκολος ή να τον κερδίσω".

"Δεν με φοβίζει το αύριο. Το χειροκρότημα και η αγάπη του κόσμου μου δείχνει ότι, ξέχωρα τις εμφανίσεις και τις φανέλες, εκτιμά και σέβεται την αξία και τον άνθρωπο Αντώνη. Μέσα στο διάστημα της καριέρας μου, με τα λάθη που έχω κάνει και με το κάτι παραπάνω που έχω πει, προσπάθησα να είμαι δίκαιος με όλους".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags