Facebook Pixel "Τι διαφορετικό συνέβη στη Ριζούπολη;"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-29 16:50:00

"Τι διαφορετικό συνέβη στη Ριζούπολη;"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τι διαφορετικό συνέβη στη Ριζούπολη;"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτά συμβαίνουν και σήμερα. Ό,τι έγινε τότε, δεν είναι πρωτοφανές"! Τάδε έφη Αντώνης Νικοπολίδης για τα γεγονότα του πολυσυζητημένου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του 2003! Τι άλλο είπε...

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραχωρεί μαραθώνια συνέντευξη στο ραδιόφωνο του "Novasport FM". Kαι όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή η κουβέντα θα έφτανε και στη Ριζούπολη. Σε ερώτηση τι ακριβώς είχε συμβεί τότε ο Νικοπολίδης απάντησε…

"Τι διαφορετικό συνέβη στην Ριζούπολη από αυτό που συμβαίνει σήμερα; Αυτό που έγινε στην Ριζούπολη συμβαίνει και σήμερα. Όλες οι ομάδες έχουν τα άσχημα τους σημεία και αυτό που έγινε στην Ριζούπολη δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Θεωρώ απαράδεκτο να έχουν 10-20 φουσκωτούς κάθε ομάδα στα γήπεδα. Να υπάρχουν μπράβοι στα αποδυτήρια.

Όλες οι ομάδες έχουν τα άσχημα σημεία. Δεν είναι κάτι νέο. Συνέβη και έχει συμβεί και πάλι. Έχουμε και εμείς ευθύνη. Δυστυχώς βλέπουμε φαινόμενα ξένων παικτών που προκαλούν. Τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές έγιναν πιο χαμηλών τόνων.

Έχουμε κι εμείς μεγάλη ευθύνη. Αλλά κι εμείς έχουμε λόγο που παίζουμε. Αφήστε να πλακωθούμε εμείς στο γήπεδο. Αν πλακωθώ με τον Κατσουράνη με τον Καραγκούνη θα πιούμε καφέ μετά…".

Στο μεταξύ ας δούμε ένα βίντεο από τα γεγονότα εκείνου του αγώνα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags