Facebook Pixel Στα χρώματα του "πολέμου"!
| 2011-04-30 11:25:00

Στα χρώματα του "πολέμου"!

Στα χρώματα του "πολέμου"!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος σχολιάζει όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και τονίζει ότι οι παίκτες του «δικέφαλου» είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ.
 

Aναλυτικά το άρθρο του:

Όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά. Δεν εξετάζω αυτό καθ΄ αυτό το γεγονός της στήριξης που εκφράστηκε από το σύνολο των παικτών στο πρόσωπο του γιατρού της ομάδας.

Δεν θα σχολιάσω την αυθόρμητη απόφαση των ποδοσφαιριστών. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα προσόντα του γιατρού. Μαζί του είναι κάθε μέρα τα τελευταία 3 χρόνια. Κανείς δεν δικαιούται να έχει άποψη εκτός από τους ίδιους.

Το θέμα είναι ότι πριν από τους αγώνες των πλει οφ οι παίκτες αισθάνονται τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους και την ομάδα που ασχολούνται και με δευτερεύοντα ζητήματα. Και μην μου πείτε ότι είναι πρωτεύον το ζήτημα του γιατρού για μια ομάδα που καλείται να αγωνιστεί σε μια μίνι διοργάνωση με αποκλειστικό στόχο να διακριθεί.

Αυτό που συμπέρανα εγώ προσωπικά είναι ότι οι παίκτες είναι απόλυτα έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για την δοκιμασία των πλει οφ και φροντίζουν να ρυθμίσουν και τις λεπτομέρειες.

Αν ένιωθαν ανασφάλεια, αν δεν ήταν σίγουροι για τον εαυτό τους, αν δεν είχαν την απαιτούμενη για τις περιστάσεις ψυχολογία δεν θα προχωρούσαν σε μια τέτοια κίνηση. Πιστεύω ότι η στάση τους εκπέμπει ένα πολύ σοβαρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση : «είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε έξι μάχες και να τις κερδίσουμε».

Η τεράστια προσωπικότητα των περισσοτέρων που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αμφισβητήθηκαν οι δυνάμεις τους στους αγώνες που έδωσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα τελευταία γεγονότα όμως αποδεικνύουν ότι οι παίκτες ξαναβρήκαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και υπόσχονται πολλά για το μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου.

Βάφουν από τώρα τα πρόσωπα τους με τα χρώματα του «πολέμου». Είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με επιτυχία αδιαφορώντας για τις προβλέψεις που προεξοφλούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη στο κυνήγι της κατάκτησης της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα των πλει οφ.

Σ. Σ. 1 Εκτιμούσα ότι δεν θα ξεπερνούσαν τις 12.000 οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τα πλει οφ. Μάλλον οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα με διαψεύσουν. Η προσέλευση είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Κόντρα σε κάθε λογική - λόγω οικονομικής κρίσης - πρόβλεψη και πολιτική που ορισμένοι προσπαθούν να επιβάλουν - χωρίς αποτέλεσμα - στον κόσμο του ΠΑΟΚ η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη και στους τρεις αγώνες του μίνι πρωταθλήματος.

Σ. Σ. 2 Ο φυσικός ηγέτης τους ήθελε να τους βάλει στα πλει οφ με ένσταση. Θα τους γίνει συνήθεια στο τέλος και αντί να παίζουν στα γήπεδα - σε όλα τα αθλήματα - θα καταθέτουν ενστάσεις. Οι φαντασιώσεις της φιλιπινέζας δεν έχουν τελειωμό. Τα καλύτερα έρχονται.

Σ. Σ. 3 Γιατί γίνεται αναφορά μόνο για τη μια από τις δυο ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης που πήραν δανεικά για να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους; Ομερτά και σ΄ αυτό το θέμα;

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags