Facebook Pixel "Τέλος στα πέτρινα χρόνια"
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-30 12:59:00

"Τέλος στα πέτρινα χρόνια"

"Τέλος στα πέτρινα χρόνια"

Ανήμερα του τελικού Κυπέλλου, ο Σταύρος Αδαμίδης, με προσωπική επιστολή του στην εφημερίδα "Κιτρινόμαυρη Ώρα", ευχαριστεί τον κόσμο της ΑΕΚ και κάνει λόγο για το πιο "αντρίκειο" Κύπελλο που θα βάλει τέλος στα "πέτρινα χρόνια". 

Αναλυτικά η επιστολή του Αδαμίδη στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα»:

«Έφτασε η ημέρα που περιμέναμε 9 χρόνια. Απόψε το βράδυ οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας μπαίνουν στο γήπεδο για να σηκώσουν την 28η κούπα στην ιστορία αυτής της τεράστιας ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ομολογώ ότι συγκλονίστηκα από την ταχύτητα με την οποία οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εξαφάνισαν τα 35 χιλιάδες εισιτήρια που εξασφαλίσαμε και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ακόμα και αν είχαμε στην διάθεση μας όλο το ΟΑΚΑ θα αποδεικνυόταν πολύ μικρό για να έναν τόσο μεγάλο λαό.

Το συγκεκριμένο Κύπελλο εάν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά και κατακτηθεί θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα κα αντρίκεια στην ιστορία μας. Χρειάστηκαν τέσσερις μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε Κομοτηνή, Λάρισα, ΟΑΚΑ και Τούμπα αλλά και η δυναμική παρουσία σας στους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που έδωσε δύναμη στους παίκτες.

Για όλα τα παιδιά που έζησαν τους άδικους αποκλεισμούς από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στα ημιτελικά (2003-05), τις ατιμωτικές και στην ιστορία μας ήττες από Ξάνθη, Χαιδάρι και Θρασύβουλο, τους χαμένους τελικούς του 2006 και το 2009 όλες τις ημιτελείς προσπάθειες στο Κύπελλο από το 2002 μέχρι και σήμερα αυτό το τρόπαιο δεν πρέπει να χαθεί.

Από την πλευρά μου μπορώ να σας διαβεβαιώσω ανεπιφύλακτα ότι όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, ζει και αναπνέει για αυτό το βράδυ, όπως άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ζουν και αναπνέουν χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, οι δεκάδες χιλιάδες που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και τα εκατ. που θα το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά από όλα τα σημεία του κόσμου.

Μια νίκη απόψε θα σημαίνει την λήξη των «πέτρινων χρόνων» της ομάδας, θα δημιουργήσει νέα γενιά φιλάθλων και θα σημαίνει την απαρχή της αντεπίθεσης του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα Το Κύπελλο του 2011 πρέπει να γίνει η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα είναι δύσκολο αλλά με ειλικρίνεια και στήριξη από εσάς θα γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags